Η ιστορία του κοσμηματοπωλείου ξεκινά το 1971 όταν η πρώτη γενιά κάνει πράξη την ιδέα για ένα διαφορετικό κοσμηματοπωλείο που θα ανοίξει νέους ορίζοντες στον χώρο. Το κοσμηματοπωλείο SERKOS κερδίζει αμέσως τις καρδιές των εκλεκτικών Αθηναίων και μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα η φήμη του ξεπερνά τα όρια της πόλης και της χώρας.

Φυσικά, τίποτα δεν είναι τυχαίο ακόμα και τώρα που τα ινία έχει αναλάβει η δεύτερη γενιά: “Τα μοναδικά σχέδια των κοσμημάτων, η εξαιρετική συλλογή ρολογιών και τα ιδιαίτερα δώρα μας αποτελούν ένα συνδυασμό που κερδίζει. Πιστεύουμε βαθιά μέσα στην καρδιά μας ότι η επιλογή ενός κοσμήματος ή ενός ποιοτικού ρολογιού ή δώρου είναι ένα προσωπικό ταξίδι που αξίζει να εκτιμά και να απολαμβάνει κανείς. Φροντίζουμε έτσι πάντα να προσφέρουμε προσωπική συμβουλευτική και υποστήριξη στο ταξίδι αυτό – και πέρα από αυτό.” θα διαβάσεις στο about του serkos.gr.

Με αυτούς τους ανθρώπους μιλήσαμε για τη νέα εποχή, τα διαχρονικά κομμάτια των συλλογών του brand, τις μεγάλες συνεργασίες και φυσικά για την αξία του ενσυνείδητου δώρου. Του δώρου που δίνει την αγάπη και τη φροντίδα στους ανθρώπους μας.

Πώς εξελίχθηκε το brand αυτά τα χρόνια και τι χαρακτηριστικά έχει η νέα εποχή SERKOS;

Στην πραγματικότητα είμαστε συνοδοιπόροι με το κοινό μας σε όλες τις σημαντικές τους στιγμές. Από την επιλογή του μονόπετρου, τις βέρες, τη βάπτιση, τις μπομπονιέρες, τα υπέροχα δώρα σημασίας και φυσικά τις custom made δημιουργίες που μαζί σχεδιάζουμε και δημιουργούμε αυτό που θα συμβολίζει για πάντα μια ξεχωριστή στιγμή.

Ωστόσο η νέα εποχή SERKOS φέρνει μια online και in-store συναρπαστική εμπειρία με άμεσο consultation και ευσυνείδητη προσωπική εξυπηρέτηση και στα δύο κανάλια. Οι νεότεροι πελάτες ζητούν μια αυθεντική και προσεκτική καθοδήγηση ώστε να εμπνευστούν, διαπιστευτήρια της ποιότητας αλλά και τη διαχρονικότητα ως ένδειξη βιωσιμότητας.

Υπάρχει κάποιο ή κάποια best seller διαχρονικά στις συλλογές σας;

Ναι, τα δαχτυλίδια σίγουρα είναι διαχρονικά αλλά και τα κρεμαστά, ιδιαίτερα τώρα που είναι πολύ στην μόδα το layering.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SERKOS (@serkosjewelry)

Είστε ένας από τους επίσημους retailers της Rolex στην Ελλάδα. Τι σημαίνει για εσάς αυτή η συνεργασία;

Είναι τιμή και συνεχής αυτοβελτίωση να είμαστε official retailers ενός brand που πρεσβεύει την αριστεία, τη διάρκεια, τη διαχρονικότητα.

Στη συλλογή σας με ρολόγια ανακαλύπτει κανείς υπέροχες επιλογές σε ανδρικά και γυναικεία ρολόγια. Για την SERKOS ποιο είναι το στοιχείο που κάνει ένα ρολόι, το ιδανικό ρολόι;

Ο πελάτης επιθυμεί το brand του ρολογιού με το ποιο μπορεί να ταυτιστεί, να του αρέσει και φυσικά να θέλει να το φορά ως μέρος της κοινωνικής του ταυτότητας και των προσωπικών του επιτεύξεων. Αυτό είναι το ιδανικό ρολόι.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SERKOS (@serkosjewelry)

Κοσμήματα και αρωματικά κεριά: Θα λέγατε πως ο συνδυασμός τους κάνει το τέλειο δώρο;

Ναι πράγματι, στοχεύουμε στην γυναίκα που απολαμβάνει με κομψότητα την πολυτέλεια ενός κοσμήματος σε όλες τις εκδοχές της καθημερινότητάς της αλλά και που αναζητά την άνεση των αισθήσεων μέσω ενός κεριού για τον εαυτό της ή για ένα δώρο σημασίας.

Οι προτάσεις σας για το Πάσχα περιλαμβάνουν υπέροχα αρωματικά κεριά και τις δικές σας λαμπάδες που συνοδεύονται με ασημένια ή χρυσά αξεσουάρ, καθώς και μενταγιόν σε σχήμα που θυμίζει το πασχαλινό αυγό. Πείτε μας λίγα λόγια για τις πασχαλινές σας προτάσεις.

Ο ερχομός της Άνοιξης στη SERKOS σημαίνει πασχαλινά δώρα. Το μαγικό είναι ότι μπορεί στην κυριολεξία ο καθένας να δημιουργήσει, να παραγγείλει και να παραλάβει τη δική του custom made λαμπάδα μέσα σε λίγες ώρες. Πιστεύουμε πολύ στο ενσυνείδητο δώρο δείχνοντας τη φροντίδα μας στα αγαπημένα μας πρόσωπα.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SERKOS (@serkosjewelry)

Αυτό που εμείς στην ομάδα της SERKOS το ονομάζουμε #thoughtfulluxury.