Η δημιουργικότητα είναι υποκειμενική. Ωστόσο κάποιοι άνθρωποι ευτυχώς έχουν μια έμφυτη τάση να είναι δημιουργικοί. Εκφράζονται μέσα από τη φωτογραφία, τη γραφή, τη μουσική και έτσι εμείς έχουμε την τύχη να απολαμβάνουμε τα αποτελέσματα της τριβής τους με τα ταλέντα τους. Ακολουθούν τα ζώδια που είναι τα πιο δημιουργικά στον ζωδιακό κύκλο.

Ταύρος

Ο Ταύρος λατρεύει την ομορφιά. Πέραν του ότι τον κυβερνά η ακαταμάχητη Αφροδίτη, ο πλανήτης του έρωτα, την ομορφιάς, της ευχαρίστησης και του αισθησιασμού, αν ήταν στο χέρι ενός Ταύρου, θα υπήρχε πολυτέλεια παντού. Ακριβώς όπως τα φιλικά του ζώδια, Παρθένος και Αιγόκερως, είναι λάτρης της καλής αισθητικής και προτιμά την ποιότητα από την ποσότητα. Λατρεύει τα λεπτά πράγματα και προσέχει και την παραμικρή λεπτομέρεια. Θα μπορούσε να είναι ο top διοργανωτής events ή ο επόμενος σταρ της μουσικής.

Λέων

Τι θα γινόταν αυτός ο πλανήτης χωρίς τα λιονταράκια; Στην τελική, κάποιοι από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες, χορευτές, μουσικούς και performers είναι Λέοντες. Με κυβερνήτη των Ήλιο, το θεϊκό φως αυτών των πλασμάτων λάμπει χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Το κύριο στοιχείο τους, η φωτιά, είναι σύμβολο γονιμότητας και αποτελεί καύσιμο για την εσωτερική τους δημιουργικότητα και χαρά, όμοια με εκείνη ενός μικρού παιδιού. Έχουν τη φήμη των drama queens, αλλά ο κόσμος θα ήταν βαρετός χωρίς εκείνους.

Διάβασε επίσης: 7 καλοί λόγοι να ερωτευτείς μια γυναίκα Λέων

Ιχθύς

Ο Ιχθύς είναι η επιτομή του Hollywood. Ο dreamy πλανήτης τους, ο Ποσειδώνας, είναι ο πλανήτης των ονείρων και του υποσυνείδητου. Κυβερνά όσα συνδέονται με την τέχνη, το σινεμά, τη μουσική. Οι Ιχθύες έχουν συμπόνια, πίστη και ατελείωτη έμπνευση. Είναι αιθέριοι σαν γνήσια παιδιά του Ποσειδώνα και συχνά φαίνονται σαν να έχουν χαθεί στον κόσμο τους. Αν μπορούσαν, θα φορούσαν τα ιδιαίτερα γυαλιά τους και θα εξαφάνιζαν κάθε αδικία και ατέλεια σε αυτόν τον κόσμο, χαμένοι στη δυνατή φαντασία τους.

Δες ακόμα:

Αυτά είναι τα πιο σαρκαστικά ζώδια του ζωδιακού κύκλου

Featured image: elitedaily.com