Τα παρακάτω ζώδια είναι τα πιο σαρκαστικά του ζωδιακού. Τι σημαίνει αυτό; Ότι δεν καταλαβαίνεις πότε σε ειρωνεύονται πραγματικά και πότε κάνουν πλάκα. Είναι εκείνοι οι τύποι που συνήθως λένε κάτι αστείο σαν να μην είναι αστείο και καταλήγουν να κάνουν όλο το τραπέζι να γελάει δυνατά.

Ταύρος: Είναι ωμά ειλικρινής

Με τον Ταύρο, ό,τι βλέπεις παίρνεις. Είναι εντελώς προσγειωμένος στη γη αλλά πάντα καλόψυχος. Γενικά, οι Ταύροι είναι ένοχοι για την απόλυτη έλλειψη φίλτρου. Δυσκολεύσαι να καταλάβεις πολλές φορές αν είναι σαρκαστικοί ή απλά ειλικρινείς. Ένα πράγμα είναι σίγουρο: Δεν έχουν κανένα πρόβλημα να σου πουν όσα δε θέλεις να ακούσεις, για αυτό και τα σαρκαστικά τους σχόλια μπορεί να σε πικάρουν.

Δίδυμοι: Είναι υστερικά πνευματώδης

Αυτό το περίεργο και αξιαγάπητα άτακτο ζώδιο μπορεί εύκολα να τραβήξει το χαλί κάτω από τα πόδια σου. Έχει πάντα κάτι να πει και δε φοβάται να το πει. Δεν έχει σημασία αν το κάνει για να παίξει ή για να σε πληγώσει. Απλά ο Ερμής που είναι κυβερνήτης του, του δίνει ένα ιδιαίτερο επικοινωνιακό χάρισμα. Ακόμα και τις πιο σκοτεινές μέρες του.

Σκορπιός: Έχει μια σκοτεινή αίσθηση του χιούμορ

Αυτό το σταθερό ζώδιο του νερού, δεν σηκώνει πολλά αστεία, ειδικά σε έντονες διαφωνίες. Όταν νιώθει να απειλείται, δε θα διστάσει να σου δώσει να δοκιμάσεις το δηλητήριο του. Ο Σκορπιός ανήκει σε έναν πιο σκοτεινό κόσμο. Γεννημένος κάτω από την επιρροή του Πλούτωνα, είναι εκείνος ο σαρκαστικός φίλος που λέει αυτό που σκέφτεται και κάνει τους πάντες να γελάσουν με την ψυχή τους. Επίσης, δεν έχει κανένα πρόβλημα να σου πει το χειρότερο πιθανό σενάριο για κάθε κατάσταση χωρίς φίλτρο.

Υδροχόος: Του αρέσει να κάνει τον συνήγορο του διαβόλου

Δεν είναι πάντα όλα φαν με έναν Υδροχόο. Αυτό το σταθερό ζώδιο ζει και αναπνέει hardcore σαρκασμό. Εκτός από το ότι είναι ο χειρότερος ξερόλας όλων των ζωδίων, διασκεδάζει να πειράζει τους άλλους και να βγαίνει από πάνω. Ακόμα και όταν ξέρει πως ο άλλος έχει δίκιο, θα του πάει κόντρα έτσι για την πλάκα. Την κατάσταση συμπληρώνει το γεγονός ότι θα μπορούσε να ειρωνεύεται τους πάντες και τα πάντα όλη μέρα χωρίς καθόλου τύψεις.

Featured image: WhereToGet.It