Ποιος είπε ότι για να φορέσεις και να αναδείξεις τέλειο ένα crop top πρέπει να έχεις κοιλιά πλάκα και κοιλιακούς που να φαίνονται από χιλιόμετρα; Τα crop top όπως και πολλά άλλα fashion trends που ίσως να φοβάσαι να δοκιμάσεις είναι για όλους και πάνε σε όλους. Αρκεί να βρεις τον τρόπο που θα ταιριάζει σε εσένα και θα σου δώσει την αυτοπεποίθηση που θέλεις. 

All about the length

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά crop top και πολλά διαφορετικά μήκη. Το τέλειο είναι αυτό που θα πέφτει στη μέση του σώματος σου. Αυτό σημαίνει πως θα είναι διαφορετικό για την κάθε γυναίκα. Είναι το σημείο πάνω από τον αφαλό σου και κάτω από τα πλευρά σου. Με αυτό το μήκος θα δείχνεις τόσο δέρμα όσο χρειάζεται για να μη νιώθεις άβολα και αμήχανα. 

All about the pants

Μπορεί μιλάμε για crop top αλλά σημασία δεν έχει μόνο το τι θα φορέσεις αλλά και πως θα το φορέσεις. Πολλά crop top είναι κολλητά. Για να μη νιώθεις πως όλο σου το σώμα είναι γυμνό συνδύασε το crop top με κάτι χαλαρό από κάτω. Αυτό μπορεί είναι palazzo pants ή μια φούστα. Οι επιλογές είναι πολλές!

All about the layers

Αν δε νιώθεις άνετα με την κοιλιά σου εκτεθειμένη, υπάρχει λύση! Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να φορέσεις ένα κορμάκι ή ένα εφαρμοστό μπλουζάκι από κάτω και θα δημιουργήσεις το τέλειο outfit. 

All about the top

Όπως και με το από μέσα, το ίδιο μπορείς να κάνεις και στο αντίθετο. Μπορείς να φορέσεις ένα τζιν τζάκετ ή ένα δερμάτινο πάνω από το crop top και έτσι θα καλύψεις λίγο ακόμα από το σώμα χωρίς όμως να κρύβεις και το υπέροχο μπλουζάκι που έχεις επιλέξει. 

Όλα είναι στο μυαλό σου! Αν εσύ νιώθεις άνετα και όμορφα, θα νιώθεις έτσι με ότι και αν φοράς. Αγάπησε το σώμα μου έτσι ακριβώς όπως είναι!