Όλοι ξέρουν ότι ο Λέων είναι η μεγάλη, γοητευτική γάτα του ζωδιακού. Και να θέλεις να μην ερωτευτείς αυτή τη γενναιόδωρη γυναίκα, δεν γίνεται.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον έρωτα, για να κερδίσεις την καρδιά μιας γυναίκας Λέων, έχε στο μυαλό σου ότι είναι ο μεγαλύτερος κυνηγός του πλανήτη και θα πρέπει να είσαι ψύχραιμος και να μη σε τρομάζει η εντυπωσιακή στάση της.

Η γυναίκα αυτή έχει δύναμη, περηφάνια και αυτοπεποίθηση. Ξέρει ακριβώς τι θέλει και πώς ακριβώς να το πάρει.

Ξέρει τι έχει να προσφέρει και προσδίδει στον εαυτό της την αξία που του αναλογεί. Αυτό όμως που την κάνει ακόμα πιο ακαταμάχητη είναι ότι γνωρίζει την ακριβή αξία των άλλων. Πάντα όμως δίνει άπλετη αγάπη, με μεγάλη γενναιοδωρία.

Απολαμβάνει το cuddling

Η γυναίκα Λέων είναι ένας συνδυασμός τρυφερότητας και δυναμικότητας. Υπάρχει ιδανικότερο combo από αυτό; Τη θαυμάζεις, αλλά νιώθεις ταυτόχρονα πως σε εκτιμάει και σε έχει ανάγκη.

Δεν υπάρχει καλύτερο θέαμα από μια γυναίκα Λέων στην απόλυτη δόξα της

Θα έρθει η επιτυχία για εκείνη και τότε θα είναι στα καλύτερά της. Ξέρει πώς να απολαύσει την επίτευξη των ονείρων της χωρίς να αφήνει τίποτα να της χαλάει τη διάθεση.

Δεν χρειάζεται να μαντέψεις τι σκέφτεται

Μοιράζεται τα πάντα με άνεση, χωρίς φόβο. Λέει ό,τι νιώθει. Δεν θα σου απαντήσει “τίποτα” στο “τι έχεις”. Θα σου πει με κάθε λεπτομέρεια. Δεν θα κρύψει τίποτα.

Πετυχαίνει κάθε της στόχο

Το “dream big” δεν είναι απλά ένα quote για εκείνη. Ξέρει τι θέλει και ξέρει πώς θα το καταφέρει.

Είναι δυναμική και συναρπαστική

Το μυστικό είναι να μην αφήσεις αυτό το γεγονός να σε τρομάξει. Δεν θέλει να σε “καπελώσει”. Έχει όμως ανάγκη να είσαι περήφανος για εκείνη.

Σε μεταμορφώνει στην καλύτερη έκδοσή σου

Όπως θέλει το καλύτερο για την ίδια, δε συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο και για εκείνους που αγαπάει.

Αν σου πει πως είναι ερωτευμένη, τότε είναι πραγματικά

Δεν το λέει για να το πει. Αν είπε ότι είναι ερωτευμένη, τότε το εννοεί.

Featured image: Sharesome