Τα μεγαλύτερα φαόυλ των ζωδίων στις σχέσεις

Τα μεγαλύτερα φάουλ των ζωδίων στις σχέσεις

Η αστρολογία για άλλη μία φορά έβγαλε το πόρισμά της και μας δείχνει ποιο είναι το μεγαλύτερο λάθος των ζωδίων σε μία ερωτική σχέση!

Κριός

Οι Κριοί είναι οι ρομαντικοί κι οι αγαπησιάρηδες του ζωδιακού. Μπορούν να μετακινήσουν ακόμη και βουνά για να είναι ευτυχισμένος/η ο/η σύντροφός τους. Καταφέρνουν να διατηρούν την ισορροπία ανάμεσα στις δικές τους επιθυμίες και τα «θέλω» του/της συντρόφου τους. Δυστυχώς, όμως, ένας/μία Κριός είναι πολύ επιρρεπής στην απιστία. Μπορεί ανά πάσα ώρα και στη στιγμή να φλερτάρει και -γιατί όχι- να πάει και παρακάτω ενώ βρίσκεται σε σχέση. Η ανάγκη τους για επιβεβαίωση είναι αδιαμφισβήτητα η ρίζα του προβλήματος.

Ταύρος

Το βασικό χαρακτηριστικό στον χαρακτήρα ενός Ταύρου είναι η σταθερότητα και η ανάγκη του για συντροφικότητα. Μπορεί να χτίσει ένα οργανωμένο σπιτικό και μία ευτυχισμένη οικογένεια στη στιγμή και με το ιδανικό, για αυτόν, άτομο. Το προτέρημά του, όμως, αυτό ενδέχεται να του γυρίσει boomerang. Μπορεί πολύ εύκολα να πέσει στην παγίδα της ανιαρής καθημερινότητας και να μετατρέψει μία ζωντανή σχέση πάθους σε ρουτίνα με επαναλαμβανόμενες πράξεις.

Δίδυμος

Ο ηγετικός Δίδυμος παθιάζεται τόσο εύκολα, όσο εύκολα μπορεί και να τα παρατήσει. Το μεγαλύτερο λάθος του στις σχέσεις είναι ότι βάζει το εγωισμό του μπροστά και χτίζει άμυνες για να μην πληγωθεί. Αν, δε, βρεθεί αντιμέτωπος και με έναν/μία, επίσης, ανταγωνιστικό/ή σύντροφο τότε το μέλλον της σχέσης τους είναι προδιαγεγραμμένο και σίγουρα όχι αισιόδοξο.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι, όπως όλοι γνωρίζουμε, είναι ευαίσθητοι και θυσιάζουν πολύ εύκολα τον εαυτό τους και τα «θέλω» τους για να είναι ευτυχισμένοι οι άνθρωποι που αγαπούν. Δυστυχώς, η υπέρμετρη αυτή αγάπη που δείχνουν σε κάποιον καταντάει πολλές φορές κουραστική και φορτική. Είναι από τα άτομα που μπορούν να σου στείλουν μέσα σε 10 λεπτά 40 φορές ένα μήνυμα που θα σε ρωτούν «τι κάνεις;» και «πώς αισθάνεσαι;». Δε νομίζω πως το αντέχει εύκολα κάποιος/α αυτό.

Λέων

Το ηγετικό λιοντάρι λατρεύει να αρέσει στους άλλους και να συναισθάνεται τον θαυμασμό στα μάτια τους. Αυτό, άλλωστε, είναι το «ευαίσθητο σημείο» του. Δε ζητά ποτέ τη βοήθεια των γύρω του, αφού θεωρεί πως με αυτόν τον τρόπο αποδυναμώνεται μπροστά τους. Είναι υπερήφανος/η και δεν πρόκειται να αλλάξει για κανέναν/ καμία ερωτικό/ή σύντροφο!

Παρθένος

Αυτό που κάνει έναν/μία Παρθένο να ξεχωρίζει είναι η ανάγκη του/της για τελειότητα και συμμετρία. Αν και το χαρακτηριστικό του/της αυτό, τον/την καθιστά τον/την ιδανικό/ή συνεργάτη/ιδα και φίλο/η. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν ισχύει και για τις ερωτικές σχέσεις. Ως σύντροφος μπορεί να γίνει ιδιαίτερα πιεστικός/ή για το ταίρι του/της καθώς επιθυμεί όλα να γίνονται με τον δικό του/της τρόπο. Θέλει όλα να περνάνε από τα χέρια του/της και δε σηκώνει αντιρρήσεις σ’ αυτό.

Ζυγός

Ο Ζυγός λατρεύει την ισορροπία κι εξετάζει κάθε παράμετρο της ζωής του με λεπτομέρεια. Η εμμονή του στη δίκαιη και σπουδαία απόφαση, τον κάνει πολλές φορές να χάνει το νόημα των πραγμάτων και να κουράζει τον/την σύντροφο του. Η αναποφασιστικότητά του και η συνεχής βολιδοσκόπηση των πραγμάτων, είναι το μεγαλύτερο κι ανεπανόρθωτο λάθος ενός/ μίας Ζυγού στις ερωτικές του/της σχέσεις.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί είναι από τα ζώδια που ερωτεύονται σπάνια και δύσκολα. Ακόμη κι αν περνούν καλά με κάποιον/α ερωτικό/ή σύντροφο, δεν ανοίγονται εύκολα και διατηρούν ένα τοίχος ανάμεσα. Όταν αυτό το τοίχος γκρεμιστεί, όμως, εκδηλώνονται στο μέγιστο βαθμό και διεκδικούν με το ίδιο πάθος και τα αντίστοιχα συναισθήματα από τον/την σύντροφο τους. Η διεκδίκηση τους, όμως, αυτή μπορεί να αποβεί μοιραία για τη σχέση τους καθώς γίνονται πιεστικοί κι ιδιαίτερα κτητικοί.

Τοξότης

Ο Τοξότης αγαπά το ερωτικό «παιχνίδι» και το κυνήγι του ερωτικού συντρόφου. Αυτό, βέβαια, δεν αλλάζει ακόμη κι όταν βρίσκεται σε μία σοβαρή σχέση. Σε περίπτωση που νιώσει ότι ο ενθουσιασμός λείπει από τη σχέση σου, θα την εγκαταλείψει στη στιγμή και θα αναζητήσει αμέσως μία άλλη ερωτική αγκαλιά. Νομίζω πως δεν το λες και μικρό λάθος αυτό…

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως θα σε αφήσει να τον διαβάσεις σαν «ανοιχτό βιβλίο». Θα σε εμπιστευτεί και θα σε κάνει να τον εμπιστευτείς απόλυτα κι εσύ. Ωστόσο, η συμπεριφορά του μπορεί να προκαλέσει τριβές ανάμεσα σ’ εσένα και τον οικογενειακό ή φιλικό σου περίγυρο. Δε συμβιβάζεται εύκολα κι όταν δε συμπαθεί κάποιον, δε δειλιάζει να το δείξει. Αυτό το χαρακτηριστικό της προσωπικότητα του, δεν είναι λίγες οι φορές που θα σε φέρει σε δύσκολη θέση.

Υδροχόος

Ένας/ μία Υδροχόος χρειάζεται χώρο για να ανοιχτεί σε κάποιον/α ερωτικό/ή σύντροφο. Η μυστικοπάθεια του/της αυτή μπορεί να αποβεί μοιραία για την εξέλιξη και την πορεία της σχέσης του/της καθώς ο/η σύντροφος του θα νιώθει αμήχανα και ψυχρά κάθε φορά που θα προσπαθεί να τον/την βοηθήσει σε κάτι. Αν, λοιπόν, θες να τα πας καλά με κάποιον/α Υδροχόο, τότε κατανόησε την νοοτροπία του και προσπάθησε να την ακολουθήσεις.

Ιχθύς

Η πιο συχνή αιτία διαζυγίου, στις μέρες μας, δεν είναι άλλη από την έλλειψη χρημάτων. Ένας Ιχθύς ανήκει στην κατηγορία των ατόμων που η διαχείριση των χρημάτων του μπορεί να προκαλέσει έναν χωρισμό. Χαλά άσκοπα τα χρήματα του έχοντας ως πρόφαση την ιδεαλιστική ζωή για αυτόν και τον/την σύντροφο τους ή την οικογένεια τους. Αυτό, όμως, μπορεί να αποβεί αδιαμφισβήτητα μοιραίο για την πορεία της ερωτικής του σχέσης.

featured image: glamour.com
0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.