Γεννημένοι μέσα στην Άνοιξη, οι Ταύροι είμαστε παιδιά των λουλουδιών και της χαράς. Βασικό χαρακτηριστικό μας είναι πως αναζητούμε την πραγματική ευχαρίστηση σε ότι κάνουμε και το εννοούμε. Θέλουμε ότι κάνουμε να μας αποφέρει ικανοποίηση, και προφανώς οτιδήποτε μας φαίνεται βαρετό, το καθυστερούμε όσο περισσότερο μπορούμε. Συχνά μας κατηγορούν για την ξεροκεφαλιά μας και την βραδυκινησία μας. Τι εννοείς δεν είμαστε πάντα σωστοί;. Oχι αλήθεια, καταλαβαίνουμε πότε κάνουμε λάθη και δεν κρίνουμε σωστά έναν άνθρωπο ή μια κατάσταση, απλά θέλουμε το χρόνο μας βρε παιδιά. Εσείς είστε τέλειοι δηλαδή;

Υπομονή δε έχουμε μπόλικη, και είναι ένα από τα στοιχεία που μας ξεχωρίζει, αλλά και επιμονή για να πετύχουμε αυτό τους στόχους μας. Αρκεί βέβαια, να τεθεί ο στόχος, αλλιώς δεν κουνάμε από τη θέση μας. Ένας Ταύρος μπορεί να ανεχτεί αρκετά, αλλά να φοβάσαι την έκρηξη του. Το εννοώ. Νομίζεις πως επειδή δεν μιλάει ή δεν έχει ξεσπάσματα, πως δεν σκέφτεται ή όλα τα δέχεται στωικά, και του περνούν απαρατήρητα. ΧΑ-ΧΑ. Ίσα- ισα συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο, είναι τόσο παρατηρητικό ζώδιο, απλά για να κρίνει μία συμπεριφορά ή έναν άνθρωπο θέλει να είναι 100% σίγουρος και να έχει συλλέξει αρκετά στοιχεία. Γενικά πριν κάνει οτιδήποτε ο Ταύρος, θέλει να το έχει σκεφτεί 355 φορές, άπαξ όμως και πήρε την απόφαση του δεν αλλάζει.

Μέσα σε όλα έχουμε την τύχη να μας κυβερνά η Αφροδίτη, που σημαίνει πως η καλαιαισθησία, η ομορφιά και η ποιότητα σε ότι κάνουμε είναι απαραίτητα. Θέλουμε να μυρίζουμε όμορφα οχι μόνο εμείς, αλλά και οι άλλοι, όπως και ο χώρος που μας περιβάλλει να έχει ωραία αύρα. Εντάξει, ζητάμε πολλά, αλλά είπαμε ξεροκέφαλοι.Η ποιότητα έχει να κάνει με τα πάντα, και κυρίως με τις σχέσεις μας είτε φιλικές είτε ερωτικές, οι οποίες είναι επιλεκτικές, επειδή όταν ο Ταύρος αποφασίζει να βάλει ένα άτομο στη ζωή του, θα το έχει σκεφτεί καλά και θέλει να έχει διάρκεια αυτή η σχέση. Άλλωστε αποζητάει τη σταθερότητα, και δεν είναι μεγάλος θαυμαστής των αλλαγών.  Συχνά μας κατηγορούν για την κοιλιοδουλεία μας, και ως ένα σημείο είναι γνωστή η αγάπη των Ταύρων για το καλό φαγητό. Απλά ζητάμε την ποιότητα και στο φαγητό, και εντάξει τρώμε και λίγο παραπάνω καμιά φορά.

Κατά γενική ομολογία δεν είμαστε παρεξηγημένο ζώδιο, και είμαστε σχετικά ανοικτοί προς τους άλλους. Είμαστε ήσυχα τα ταυράκια και αποφεύγουμε τις συγκρούσεις όσο ο διάολος το λιβάνι. Φέρσου μας καλά, και θα τα πάμε τέλεια.