Το να αποδεχόμαστε τους άλλους ακριβώς όπως είναι θα έπρεπε να θεωρείται δεδομένο. Όπως επίσης και τον μην τους κρίνουμε, να μην προσπαθούμε να τους αλλάξουμε γνώμη με σκοπό να έρθουν πιο κοντά στις δικές μας ιδέες και απόψεις.

Υπάρχουν όμως τρία ζώδια τα οποία ναι μεν αποδέχονται τους άλλους αλλά έχοντας άποψη για τη ζωή τους. Θέλουν να έχουν τον πρώτο και τελευταίο λόγο στις ζωές των άλλων, ψάχνουν, μαθαίνουν και εκφράζουν αναλόγως τις σκέψεις τους. Τις σκέψεις για το πώς πρέπει να ζουν οι άλλοι τη ζωή τους!

Παρθένος: Έχει εμμονή με τις λεπτομέρειες

Ο Παρθένος είναι γνωστό πως είναι τελειομανής. Στην πραγματικότητα, απλά θέλει να βλέπει τα άτομα που τον ενδιαφέρουν να είναι οι καλύτεροι εαυτοί τους. Δίνει τις καλύτερες συμβουλές και επιλύει σχεδόν όλα τα προβλήματα. Αλλά του είναι δύσκολο να μην ακολουθούν οι άλλοι τις συμβουλές του και να κάνουν το δικό τους. Δεν είναι κακό να εστιάζεις στις λεπτομέρειες απλά κάποιες φορές είναι πολύ πιο χρήσιμο να κάνεις ένα βήμα πίσω και βλέπεις τη μεγαλύτερη εικόνα.

Αιγόκερως: «Αφού μπορώ να το κάνω εγώ, γιατί δεν μπορείτε εσείς;»

Ο Αιγόκερως είναι ένας από τους πιο σκληρά εργαζόμενους εκεί έξω. Οπότε όταν κάποιος του λέει πως δεν μπορεί να κάνει κάτι δεν το κατανοεί. Έχει την επιθυμία να ανταπεξέλθει σωστά σε όλες τις καταστάσεις αλλά του λείπει η ενσυναίσθηση για τις ανάγκες των άλλων. Είναι απαραίτητο όμως αντί να κρίνεις μονίμως τους άλλους και να τους κουνάς το δάχτυλο που δεν τα καταφέρνουν τόσο καλά όσο εσύ, να τους κατανοείς κιόλας.

Υδροχόος: Αγνοεί όλες τις απόψεις με τις οποίες δεν συμφωνεί

Ο Υδροχόος έχει κάποιες πολύ ισχυρές πεποιθήσεις. Και αυτό κάποιες φορές τον κάνει τόσο απόλυτο που δεν δέχεται να ακούσει καμία διαφορετική άποψη. Παρακολουθεί όλες τις τελευταίες ειδήσεις, ειδικά όταν πρόκειται για τις κοινωνικές αδικίες. Το να συναντάει όμως ανθρώπους που φαίνονται ανίκανοι να λάβουν υπόψη τις ανάγκες του κόσμου και της κοινωνίας μπορεί τον εξοργίσει.