Με γνώμονα την ανάδειξη της πραγματικής ομορφιάς, τη βιωσιμότητα και με βαθιά αγάπη για το περιβάλλον, η Goodin by Nature, προσφέρει απόλυτα ηθικές λύσεις για τη φροντίδα του προσώπου και του σώματός σου. Αξιοποιώντας τα αντιοξειδωτικά συστατικά και την πανίσχυρη δύναμη της φύσης, σου προσφέρει μια πιο σφριγηλή κι ενυδατωμένη επιδερμίδα.

Η Goodin, η«πράσινη» σειρά περιποίησης, παράγεται με απόλυτο σεβασμό προς το περιβάλλον κι εστιάζει σε επιλεγμένα συστατικά από υλικά με αντιοξειδωτικές κι ενυδατικές ιδιότητες. Απευθύνεται σε όσους θαυμάζουν τη γνήσια και «καθαρή» ομορφιά και φυσικά σε όσους επιθυμούν να ανακαλύπτουν beauty brands που προάγουν τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Κάθε ξεχωριστό προϊόν της σειράς Goodin by Nature είναι δερματολογικά ελεγμένο κι αποτελείται κατά 95% από συστατικά φυσικής προέλευσης, εκ των οποίων το 70%  είναι βιολογικής προέλευσης.

Απόλυτα vegan, cruelty free, χωρίς γλουτένη με 100% φυσικό άρωμα τα προϊόντα της Goodin είναι ο καλύτερος συνοδοιπόρος στο υπερόχο ταξίδι ομορφιάς σου. 

Ακόμη, οι πράσινες συνθέσεις των προϊόντων της Goodin βασίζονται σε ισχυρές αντιοξειδωτικές ουσίες. Ουσίες που υπάρχουν στο φραγκόσυκο, στο ρόδι, στο πράσινο τσάι, στη σπιρουλίνα και δημιουργούν μια ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης που περιλαμβάνει λύσεις τόσο για το πρόσωπο όσο και το σώμα.

Φροντίδα προσώπου

Για τη φροντίδα του προσώπου, η σειρά της Gooding περιλαμβάνει τα προϊόντα: Soft as petals – Light Shea Face Cream, Simply Pure Pore – Green Clay Mask, Fresh start – Cleansing Balm, Sunshine Drops – Face Oil.

Φροντίδα σώματος

Για το σώμα, η αγαπημένη μας Goodin μας προσφέρει προϊόντα όπως:  Hydration – Super Body Butter, Good as new – Gentle Body Exfoliant

Αξίζει να σημειωθεί, ότι όλες οι συσκευασίες των προϊόντων της Goodin, κατασκευάζονται από βιολογικό ζαχαροκάλαμο, ανακυκλωμένο πλαστικό, ενώ οι χάρτινες συσκευασίες των προϊόντων προμηθεύονται με υπεύθυνο τρόπο, ώστε κι οι καταναλωτές να ανακυκλώνουν ή να επαναχρησιμοποιούν τις συσκευασίες.

Τέλος, για κάθε προϊόν που πωλείται, η Goodin σε συνεργασία με τον οργανισμό Tree Nation, συμβάλλει στην αναδάσωση περιοχών, μέσω δενδροφυτεύσεων.

Η σειρά προϊόντων Goodin by Nature για το πρόσωπο και το σώμα διατίθενται αποκλειστικά στα καταστήματα Hondos Center.