Έχουμε αναφέρει ποια ζώδια θα έχουν φέτος ένα υπέροχο καλοκαίρι οπότε αναπόφευκτα πρέπει να πάμε και στην αντίπερα όχθη. Γιατί αυτό το καλοκαίρι δεν θα είναι όλα ρόδινα για όλους. Κάποιοι θα δυσκολευτούν λίγο περισσότερο από τους άλλους, θα πιεστούν, θα χρειαστεί να αλλάξουν τα πλάνα και τα σχέδιά τους.

Ποια είναι λοιπόν αυτά τα τρία ζώδια που θα έχουν ένα πιο δύσκολο καλοκαίρι από τα υπόλοιπα;

Ζυγός

Για εσένα Ζυγέ αυτό θα είναι ένα πιο δύσκολο καλοκαίρι από τα προηγούμενα. Αρχικά, ο Ήλιος θα είναι στον Καρκίνο μέχρι τις 21 Ιουλίου. Και παρόλο που αγαπάς τις καλοκαιρινές ημέρες στην παραλία, το καλό κρασί ένα απόγευμα στο μπαλκόνι, τις εξόδους με φίλους, αυτήν την περίοδο θα αισθάνεσαι λίγο άβολα. Σαν κάτι να μην σε αφήνει να χαλαρώσεις αλλά δεν ξέρεις το γιατί. Ο Ερμής προσπαθεί επίσης από τις 9 Ιουλίου να σου χαλάσει τα σχέδια και θα συνεχίσει μέχρι και τις 26 Ιουλίου.

Ωστόσο, αυτά θα συμβούν τώρα. Προς το τέλος του καλοκαιριού, και πιο συγκεκριμένα μετά τις 16 Αυγούστου θα αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα και οι ενοχλήσεις θα σταματήσουν.

Κριός

Ο Κριός νιώθει όπως και ο Ζυγός. Στις αρχές του καλοκαιριού και μέχρι τις 26 Ιουλίου οι δυσκολίες δεν έχουν τέλος. Αισθάνεσαι θυμό, νευρικότητα και πως κανείς δεν σε καταλαβαίνει. Νιώθεις πως αυτή η κατάσταση δεν θα τελειώσει ποτέ.

Ωστόσο, όταν ο Ερμής με τον Ήλιο μπουν στον Λέων, όλα θα ομαλοποιηθούν. Επειδή η φύση σου Κριέ δεν σε αφήνει να σκεφτείς πριν μιλήσεις, δοκίμασε να το κάνεις αυτό το καλοκαίρι. Αλλιώς θα μπλεχτείς σε καυγάδες!

Ταύρος

Η αρχή του καλοκαιριού θα είναι σαν ένα απαλό αεράκι για εσένα, Ταύρε. Αισθάνεσαι ό,τι μετά από καιρό υπάρχει μια σταθερότητα στη ζωή σου και απολαμβάνεις τη συντροφιά των αγαπημένων σου προσώπων. Ωστόσο, μετά τις 21 Ιουλίου, τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται λιγάκι πιο δύσκολα. Αυτή θα είναι μια περίοδος κατά την οποία θα νιώθεις εκνευρισμό και δυσφορία.

Προσπάθησε να βρεις τη γαλήνη με κάθε τρόπο, κάνε διαλογισμό, βγες για ένα περίπατο, πήγαινε μόνος σου στην παραλία. Μόλις η Αφροδίτη μετακομίσει στον Ζυγό στις 16 Αυγούστου όλα θα γίνουν πολύ καλύτερα. Σου το υποσχόμαστε!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Ποιο είναι το δικό σου μάντρα με βάση το ζώδιό σου