Βρισκόμαστε στη μέση του καλοκαιριού, κάποιοι έχουν πάει ήδη διακοπές, κάποιοι ακόμα τις κανονίζουν και κάποιοι θα μείνουν στην πόλη. Σε όποια από τις τρεις κατηγορίες και εάν ανήκεις υπάρχουν πολλές πιθανότητες να έχεις ένα υπέροχο καλοκαίρι, ό,τι και εάν κάνεις. Αλλά αυτό εξαρτάται και από το ζώδιό σου.

Γιατί υπάρχουν τρία ζώδια που θα περάσουν ένα φανταστικό καλοκαίρι. Και εδώ θα μάθεις ποια είναι αυτά!

Λέων

Λέων, αυτό το καλοκαίρι ξεκάθαρα σου ανήκει. Για αυτό εάν δεν το έχεις κάνει ήδη, ξεκίνα να το σχεδιάζεις το συντομότερο δυνατόν. Από τις 27 Ιουνίου, η Αφροδίτη κάνει βόλτες στο ζώδιό σου και σε γεμίζει με πάθος, ενθουσιασμό και εκφράσεις αγάπης – και σεξ. Στη συνέχεια έρχεται η σεζόν σου, από τις 22 Ιουλίου έως τις 21 Αυγούστου, και τότε η διάθεσή σου θα απογειωθεί. Τέλος, ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιό σου από τις 27 Ιουλίου έως τις 10 Αυγούστου και εκεί θα γίνεις ακόμα πιο κοινωνικός και νέες ευκαιρίες σε όλους τους τομείς θα εμφανιστούν στον ορίζοντα.

Υδροχόος

Υδροχόε, δεδομένου ότι είσαι αυτό το ζώδιο που βρίσκεται απέναντι από τον Λέων (άρα με κάποιο τρόπο ο ένας συμπληρώνει τον άλλον), θα αποκομίσεις τα ίδια οφέλη που έχει ο Λέων αυτό το καλοκαίρι. Παρόλο που οι αλλαγές στη ζωή σου θα είναι αρκετές αυτό το διάστημα, και κάποιες από αυτές θα φέρουν αρκετή ένταση, εσύ θα βρεις τρόπο να έχεις την ισορροπία που θέλεις. Θα νιώσεις και εσύ αυτήν την φλογερή και παιχνιδιάρικη ενέργεια που εκπέμπει ο Λέων, για αυτό παίξε, γέλασε και επιστράτευσε όλη σου την κοινωνικότητα. Μέχρι να δεις τι θα συμβεί!

Αιγόκερως

Αιγόκερε, αυτό το καλοκαίρι θα λειτουργήσει σαν μια έκρηξη για εσένα. Παρόλο που γενικά θεωρείσαι απόμακρος φέτος το καλοκαίρι θα νιώσεις αλλά και θα δώσεις στους γύρω σου ζεστασιά και αγάπη. Να είσαι σίγουρος πως από τώρα μέχρι το τέλος του καλοκαιριού η καρδιά σου θα μαλακώσει με έναν τρόπο που δεν είχες φανταστεί. Και, από τις 21 Ιουλίου έως τις 15 Αυγούστου, η Αφροδίτη μπαίνει στον Παρθένο. Αυτό για εσένα θα σημαίνει πως θα έχεις την ικανότητα να εκφράζεις με μεγαλύτερη σαφήνεια τις επιθυμίες σου.

Καλό καλοκαίρι λοιπόν!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Τα 4 ζώδια που γίνονται άλλοι άνθρωποι όταν ερωτεύονται