Η καθημερινότητά μας κινείται με τέτοιους ρυθμούς που πολλές φορές νιώθουμε την ανάγκη απλώς να σταματήσουμε ό,τι κάνουμε και να πάρουμε μια ανάσα. Να βρούμε ένα λεπτό που να είμαστε μόνοι μας με τον εαυτό μας.

Κάποιοι έχουν και ένα πολύ συγκεκριμένο τελετουργικό για αυτό το ένα λεπτό. Ακούν ένα μέρος από το αγαπημένο τους τραγούδι, μιλάνε με ένα αγαπημένο του πρόσωπο ή επαναλαμβάνουν κάποιες λέξεις που τους βοηθούν να συγκεντρωθούν και να επανέλθουν στην πραγματικότητα.

Είναι ένα, ας πούμε, μάντρα που σου επιβεβαιώνει το ποιος είσαι και τι είσαι ικανός να κάνεις. Και εδώ θα δεις ποιο είναι το δικό σου μάντρα, εάν δεν το έχεις βρει ήδη, με βάση το ζώδιό σου.

Κριός: Είμαι

Για τον Κριό είναι πολύ σημαντικό να ξέρει ανά πάσα στιγμή το ποιος είναι χωρίς να ”θολώνει” η σκέψη του από την κριτική των άλλων.

Ταύρος: Έχω

Ο Ταύρος λατρεύει τον πλούτο και τα υλικά αγαθά. Ως εκ τούτου, είναι εξαιρετικά σημαντικό να υπενθυμίζει στον εαυτό του όλα όσα έχει στην κατοχή του.

Δίδυμος: Μαθαίνω

Ο Δίδυμος θέλει να μαθαίνει συνεχώς νέα πράγματα για αυτό και τη συγκεκριμένη λέξη λειτουργεί ως ένα μάντρα που του υπενθυμίζει όλα όσα έχει μάθει αλλά κια όλα όσα θέλει να εξερευνήσει στο μέλλον.

Καρκίνος: Νιώθω

Ο Καρκίνος είναι το πιο συναισθηματικό ζώδιο από όλα. Θέλει κάθε στιγμή να ξέρει πως αισθάνεται. Νιώθει ότι τον αγαπούν; Ότι είναι ασφαλής;

Λέων: Θα κάνω

Ο Λέων είναι καλά μόνο όταν είναι δημιουργικός. Για αυτό και χρησιμοποιεί αυτό το ένα λεπτό με τον εαυτό του για να θέσει νέους στόχους και να νιώσει ξανά καλύτερα.

Παρθένος: Ας αναλύσω

Πολλοί κατηγορούν τον Παρθένο πως είναι υπεραναλυτικός. Αλλά μόνο αυτό τον χαλαρώνει. Να αναλύει κάθε κατάσταση και ύστερα να βρίσκει ξανά την ισορροπία του.

Ζυγός: Να μιλήσω με αυτόν

Σε αντίθεση με τον Κριό, που λέει πως δεν έχει ανάγκη κανέναν, ο Ζυγός δεν κάνει τίποτα εάν δεν έχει δίπλα του έναν σύμμαχο. Σε όλες τις δύσκολες στιγμές αυτόν αναζητά και αυτόν φέρνει στο μυαλό του.

Σκορπιός: Επιθυμώ

Ο Σκορπιός αρκεί μόνο να σκεφτεί κάτι που επιθυμεί και θα το αποκτήσει χωρίς να κοπιάσει ιδιαίτερα. Για αυτό και όταν έχει ανάγκη από λίγο προσωπικό χρόνο, αυτό που κάνει είναι να σκεφτεί τι πραγματικά επιθυμεί.

Τοξότης: Καταλαβαίνω

Ο Τοξότης βλέπει και καταλαβαίνει πράγματα που δεν καταλαβαίνουν άλλοι. Η ενίσχυση αυτής της αλήθειας τον κρατά ισορροπημένο και πιο παρόν στη στιγμή.

Αιγόκερως: Χρησιμοποιώ

Ο Αιγόκερως συνδέεται με αντικείμενα. Ως εκ τούτου, η επιβεβαίωσή του και το μάντρα του είναι η σκέψη όμως τον αντικειμένων που έχουν νόημα για αυτόν.

Υδροχόος: Αλλάζω

Ο Υδροχόος ενδιαφέρεται για το κοινό καλό όσο ενδιαφέρεται για τον εαυτό του. Η σκέψη και μόνο πως αλλάζει για να γίνει καλύτερος για την κοινωνία και τους άλλους τον κάνει αμέσως να νιώθει ικανοποίηση.

Ιχθύς: Πιστεύω

Ο Ιχθύς πιστεύει βαθιά στα όνειρά του και όσο περισσότερο τα σκέφτεται τόσο μεγαλώνει η πεποίθησή του ότι θα τα επιτύχει.