Είναι σίγουρα σημαντικό να έχεις στη ζωή σου ανθρώπους τους οποίους να μπορείς να εμπιστευτείς, με κλειστά μάτια. Να σε εμπνέουν να τους μιλήσεις, ακόμα και για πράγματα τα οποία έλεγες πως δεν θες να μοιραστείς, και να ξέρεις πως όχι μόνο θα σε συμβουλεύσουν αλλά θα κρατήσουν την ιστορία σου μόνο για τον εαυτό τους.

Σε αυτήν την κατηγορία ανθρώπων ανήκουν διάφοροι τύποι ανθρώπων. Εδώ θα δεις ποια είναι τα τρία πιο αξιόπιστα ζώδια, για να ξέρεις εάν έχεις κάποιον τέτοιον άνθρωπο κοντά σου!

Ταύρος (20 Απριλίου-20 Μαΐου)

Ο Ταύρος νιώθει τόσο ασφαλής με τον εαυτό του και αυτός είναι ο λόγος που κάνει και τους άλλους να νιώθουν ασφαλείς. Του αρέσει να βοηθάει και οι γύρω του το ξέρουν αυτό. Είναι πολύ συνεπής και αξιόπιστος και όλοι ξέρουν πως μπορούν να βασίζονται σε αυτόν και πως μαζί του τα μυστικά τους είναι ασφαλή. Είναι πάντα εκεί για όποιον τον χρειάζεται, χωρίς δεύτερες σκέψεις.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου-21 Νοεμβρίου)

Ο Σκορπιός είναι γνωστός για τη μυστηριώδη φύση του. Επειδή ξέρει όμως το πόσο σημαντικό είναι να κρατάς πληροφορίες για τον εαυτό σου, κρατάει και των άλλων τα μυστικά. Εάν μάλιστα μάθει για κάποιο μυστικό που δεν τον αφορά, το ξεχνάει επιτόπου. Ποτέ δεν ασχολείται με τις δουλειές τον άλλων. Για αυτό και είναι η πρώτη επιλογή αυτών που θέλουν να μιλήσουν και να μοιραστούν κάτι που τους προβληματίζει. Ο Σκορπιός από την άλλη πολύ δύσκολα θα εμπιστευτεί κάποιον για να του μιλήσει για αυτά που νιώθει και σκέφτεται. Σπάνια εμπιστεύεται τα μυστικά του.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου)

Ο Αιγόκερως είναι στη λίστα με τα πιο αξιόπιστα ζώδια αφού έχει στενή σχέση με την ηθική, είναι ώριμος και υπεύθυνος. Προσπαθεί να κάνει πάντα το σωστό, ακόμα και εάν πολλές φορές αυτό λειτουργεί εις βάρος του. Παίρνει στα σοβαρά αυτά που του λένε οι άλλοι και προσπαθεί να τους βοηθήσει με κάθε κόστος. Μπορείς να είσαι σίγουρη πως με έναν Αιγόκερω τα μυστικά σου είναι απολύτως ασφαλή.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Με ποιους τρόπους επηρεάζουν οι φάσεις του φεγγαριού τη διάθεσή σου