Ο Σκορπιός είναι γνωστός για το πόσο ευθύς αλλά και γεμάτος πάθος είναι. Έτσι, όταν ένας Σκορπιός σε φλερτάρει, θα το καταλάβεις.

Του αρέσει η ευθύτητα και η ειλικρίνεια κι αυτά είναι τα στοιχεία που βρίσκει περισσότερο ελκυστικά στον χαρακτήρα του άλλου. Άλλωστε ο Σκορπιός δίνεται ολοκληρωτικά σε αυτούς που αγαπά και απαιτεί το ίδιο και από εκείνους. Μπορεί να φαίνονται σκληροί και άτρωτοι όμως είναι από τους πιο συναισθηματικούς του ζωδιακού.

Αν σε έχει φλερτάρει ένας Σκορπιός τότε αναγνωρίζεις κάποιο -ή και όλα- από τα παρακάτω:

Θέλει να μάθει τα πάντα

Δείχνει το ενδιαφέρον του με το να θέλει να μάθει τα πάντα για σένα και τη ζωή σου. Αφοσιώνεται στο να σου δείξει πόσο σημαντική είσαι γι’ αυτόν και ενδιαφέρεται να μάθει για τις απόψεις σου αλλά και τα πιο σημαντικά σου μυστικά.

Θέλει αφοσίωση

Όταν ξεκινάς μία σχέση με έναν Σκορπιό, εκείνος επιζητά την αφοσίωσή σου σε αυτή. Μπορεί ακόμη και να σε τεστάρει∙ κάτι που φαίνεται παιδιάστικο, όμως για εκείνον είναι σημαντικό να γνωρίζει πως είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου. Δεν είναι απαραίτητα ένα από τα προτερήματά του αυτό, όμως είναι ο δικός του τρόπος να σου δείξει πως ενδιαφέρεται.

Θα σε σαγηνεύσει

Καθώς ο Σκορπιός οδηγείται από το πάθος του, πριν εκφράσει ευθέως το ενδιαφέρον του θα επιστρατεύσει κάθε μέσο ώστε να σου το εκδηλώσει. Θα σε σαγηνεύσει με τα γλυκά του μάτια και το ονειρικό του χαμόγελο έτσι ώστε να μη θες να του πεις ‘όχι’. Επιπλέον, είναι γνωστό πως με έναν Σκορπιό, σε περιμένει μία έντονη νύχτα πάθους ανάμεσα στα σεντόνια.

featured photo: Unsplash / freestocks