Αν ο σύντροφός σου είναι Σκορπιός (γεννημένος τέλη Οκτωβρίου ή αρχές Νοεμβρίου) ξέρεις ήδη ότι είναι είναι ένα συναισθηματικό και έντονο άτομο. Οι Σκορπιοί φημίζονται για την ικανότητά τους να ελέγχουν τα πάντα με το σήκωμα ενός φρυδιού, παραμένοντας όμως η “ήρεμη δύναμη”. Σαν σύντροφοι είναι πιστοί και θα έκαναν τα πάντα για το άλλο τους μισό. Ωστόσο, το να κερδίσεις την εμπιστοσύνη τους δεν είναι και τόσο εύκολο.

Γίνε το ίδιο εσωστρεφής με εκείνον

Οι Σκορπιοί είναι συνήθως εσωστρεφείς. Έτσι, η σχέση σας μπορεί να ωφεληθεί μόνο περνώντας χρόνο μαζί σαν ζευγάρι. Γιατί όταν ένας Σκορπιός αγαπάει, αγαπάει ειλικρινά Αν ήταν ταινία σίγουρα θα είχε τον τίτλο “Εσωστρεφείς μαζί”.

Γράψε του ένα ερωτικό γράμμα μια στο τόσο

Ένας Σκορπιός δύσκολα θα εμπιστευτεί, ακόμα και το άλλο του μισό. Ωστόσο, αξίζει τον κόπο γιατί έτσι και κερδίσεις την εμπιστοσύνη του, την έχεις κερδίσει για πάντα. Χρειάζεται όμως λεπτούς χειρισμούς. Αποτύπωσε τις σκέψεις σου σε ένα χαρτί και έτσι θα καταφέρεις να κερδίσεις την καρδιά ενός Σκορπιού.

Πηγαίνετε για ύπνο θυμωμένοι

Τα νεύρα ενός Σκορπιού είναι πέρα για πέρα αληθινά, και ένα είναι το μυστικό να τον “μαλακώσεις”: Η υπομονή. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να του δώσεις χρόνο να ηρεμήσει. Κυριολεκτικά, πηγαίνετε στο κρεβάτι σας να κοιμηθείτε. Όσο ο Σκορπιός σου θα βγάζει καπνούς από τα αυτιά, αποβάλλοντας το θυμό του, θα καταλάβεις πόσο αυθεντικά είναι τα συναισθήματά του. Και το επόμενο πρωί θα βρείτε σίγουρα μία λύση.

Δες ακόμα:

Τι σημαίνει να είσαι Σκορπιός

Ποια ζώδια έχουν περισσότερες πιθανότητες να πάρουν διαζύγιο

Αυτό είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο για κάθε ζώδιο


Πηγή: Purewow.com featured image: Thought Catalog