Ανεξάρτητα από το ζώδιο μας, όλοι παλεύουμε για να να ξεπεράσουμε δυσκολίες. Αυτό είναι ΟΚ. Ωστόσο, μερικά από αυτά τα εμπόδια συνεχίζουν να βγαίνουν και πάλι στην επιφάνεια κατά τη διάρκεια της ζωής.

Συνέχιζε να διαβάζεις ώστε να βρεις ποιο είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο σύμφωνα με το ζώδιo σου.

Κριός

(21 Μαρτίου- 19 Απριλίου)

Το μεγαλύτερο εμπόδιο στη ζωή σου είναι ότι μένεις στάσιμη και δεν κάνεις τίποτα. Ως Κριός, είσαι γεμάτη από ενθουσιασμό και περιπετειώδης ενέργεια. Η ιδέα του να μην κάνεις τίποτα σε αγχώνει υπερβολικά και σε απογοητεύει.

Ταύρος

(20 Απριλίου- 20 Μαϊου)

Το μεγαλύτερο εμπόδιο στη ζωή σου είναι το να αντιμετωπίζεις τις κοινωνικές καταστάσεις και να αφήνεις την άνεση του σπιτιού σου. Ως Ταύρος, είσαι πραγματική σπιτόγατα και αισθάνεσαι πιο ήρεμη σε ένα χαλαρό περιβάλλον. Επομένως, σε σκοτώνει το να απομακρύνεσαι από την ηρεμία σου.

Δίδυμοι

(21 Μαϊου- 20 Ιουνίου)

Το μεγαλύτερο εμπόδιο στη ζωή σου είναι να “ελαττώνεις ταχύτητα” και να μην σταματάς για να μυρίσεις τα τριαντάφυλλα. Σαν Δίδυμος, γνωρίζεις συνεχώς κόσμο έξω. Είσαι γεμάτη από απίστευτη νευρική ενέργεια που συχνά σε αποτρέπει από το να σταματάς για λίγο ώστε να πάρεις μια ανάσα.

Καρκίνος

(21 Ιουνίου- 22 Ιουλίου)

Το μεγαλύτερο εμπόδιο στη ζωή σου είναι το να παίρνεις τα πράγματα πολύ προσωπικά και το να προσπαθείς να ελέγξεις πράγματα που δεν μπορείς να ελέγξεις. Ως Καρκίνος, τείνεις να εσωτερικεύεις στιγμές στη ζωή σου. Συνεπώς, έχεις πρόβλημα να αφήνεις τα πράγματα να πάρουν τον δρόμο τους.

Λέων

(23 Ιουλίου- 24 Αυγούστου)

Το μεγαλύτερο εμπόδιο στη ζωή σου είναι το να διαχειρίζεσαι τις απογοητεύσεις όταν καταλαβαίνεις ότι έχεις πληγωθεί. Σαν Λέων, είσαι ένα άτομο που επηρεάζεται αρκετά από ψεύτες, ασήμαντους και αγενείς ανθρώπους. Σαν αποτέλεσμα, έχεις πρόβλημα με το να συγκρατηθείς και να κρατήσεις τη γνώμη σου για τον εαυτό σου.

Παρθένος

(23 Αυγούστου- 22 Σεπτεμβρίου)

Το μεγαλύτερο εμπόδιο στη ζωή σου είναι το να ρυθμίζεις από την αρχή το πρόγραμμα που έχεις κάνει μέσα σου. Σαν Παρθένος, είσαι πλάσμα της συνήθειας. Μία από τις προκλήσεις που αντιμετωπίζεις είναι το να πηγαίνεις αντίθετα στους κανόνες στη ζωή σου.

Ζυγός

(23 Σεπτεμβρίου- 22 Οκτωβρίου)

Το μεγαλύτερο εμπόδιο στη ζωή σου είναι η εμμονή σου με το να δείχνεις ελκυστική. Αγαπάς τα εκλεπτυσμένα πράγματα στη ζωή και συνέχεια σε τραβάει η ομορφιά.

Σκορπιός

(23 Οκτωβρίου- 21 Νοεμβρίου)

Το μεγαλύτερο εμπόδιο στη ζωή σου είναι το να εσωτερικεύεις το άγχος, το στρες και τις πραγματικότητες του κόσμου. Σαν Σκορπιός, έχεις μια βαθιά κατανόηση του πόσο εύθραυστο είναι το σύμπαν. Συνεπώς, παλεύεις πραγματικά ώστε να μείνεις παρούσα στις τραγωδίες αυτού του κόσμου γύρω σου.

Τοξότης

(22 Νοεμβρίου- 21 Δεκεμβρίου)

Το μεγαλύτερο εμπόδιο στη ζωή σου είναι το να το παίζεις ώριμη. Σαν Τοξότης, παλεύεις να μείνεις σοβαρή. Αυτό είναι απλό γιατί βρίσκεις “χαζά” πράγματα για να διασκεδάζεις τα καπρίτσια της ζωής.

Αιγόκερως

(22 Δεκεμβρίου- 19 Ιανουαρίου)

Το μεγαλύτερο εμπόδιο στη ζωή σου είναι το να νοιάζεσαι υπερβολικά πολύ για το τι πιστεύουν οι άλλοι για σένα. Σαν Αιγόκερως, συχνά εσωτερικεύεις τα συναισθήματα και τις ανησυχίες των άλλων. Όσο κι αν είσαι επιτυχημένη για τα δικά σου δεδομένα, συχνά προσπαθείς να ικανοποιήσεις τους άλλους ώστε να επιβεβαιωθείς.

Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου- 18 Σεπτεμβρίου)

Το μεγαλύτερο εμπόδιο στη ζωή σου είναι το να είσαι εκεί και να φέρνεις εις πέρας τα σχέδιά σου. Τείνεις να εγκαταλείπεις τα σχέδιά σου από τα να τα φέρνεις εις πέρας. Επίσης, αν και οι φιλίες είναι σημαντικές για εσένα, τείνεις να γίνεσαι αρκετά εκκεντρική και νάρκισσος.

Ιχθύς

(19 Φεβρουαρίου- 20 Μαρτίου)

Το μεγαλύτερο εμπόδιο στη ζωή σου είναι το να ξεπερνάς την έλλειψη συναισθηματικής διαθεσιμότητας σου. Ακόμα κι αν είσαι βαθιά ευάλωτη και συναισθηματικό ζώδιο, συχνά απέχεις συναισθηματικά από τους άλλους.

Δες ακόμα: Αυτός είναι ο frenemy κάθε ζωδίου


featured image: Unsplash|Spencer Imbrock