Βρισκόμαστε στο 2020 και η στροφή προς έναν πιο βιώσιμο τρόπο ζωής είναι πια γεγονός.

Οι πληροφορίες που λαμβάνεις καθημερινά είναι πολλές. Αφορούν χρηστικά καθημερινά αντικείμενα, sustainable brands για να επιλέξεις τα ρούχα σου, και πολλά άλλα. Πια κανείς δεν μπορεί να πει πως δεν γνωρίζει για τι πράγμα μιλάμε όταν αναφερόμαστε στη βιωσιμότητα.

Σε αυτό το άρθρο θα δούμε λεπτομέρειες από το σπίτι της Olive Cooke, influencer και swimwear designer.

Sustainable λεπτομέρειες από το εσωτερικό ενός σπιτιού στο Byron Bay
www.vogue.com.au

Η σχεδιάστρια μένει στο Byron Bay της Αυστραλίας και το σπίτι της κυριολεκτικά αγκαλιάζει τον sustainable τρόπο ζωής, από τα σεντόνια μέχρι αναμνηστικά αντικείμενα.

«Όλα όσα κάνω και επιλέγω διέπονται από μια σύνδεση με το περιβάλλον. Στην επιχείρηση μου, στον τρόπο που συνεργάζομαι με άλλους, πώς ψωνίζω, στο σπίτι μου. Πρέπει να ξέρω από πού προέρχεται το κάθε τι. Αλλά περισσότερο από αυτό, θέλω να μάθω πώς έφτασε εδώ », λέει η Cooke για τις σχεδιαστικές της σκέψεις στη συνέντευξή της στην Vogue Αυστραλίας.

“Οι ίνες από φυσικές πηγές, είναι σημαντικές φυσικά, αλλά υπάρχουν περισσότερες σκέψεις πέρα από αυτό. Όπως το αν είναι βιώσιμα και ηθικά κατασκευασμένα. Οι συνειδητές επιλογές πρέπει επίσης να περιλαμβάνουν και κοινωνικό αντίκτυπο. Δεν είναι μόνο το από τι είναι φτιαγμένο κάτι. “

Inside an interior influencer’s gorgeous Byron Bay home
vogue.com.au

Η Cooke περιγράφει το στιλ της ως «εκλεπτυσμένο μινιμαλισμό». Το σπίτι της έχει επιρροές από τη δεκαετία του ’60 και του ’70 σε συνδυασμό με σύγχρονα κομμάτια. Οι ουδέτερες αποχρώσεις ταιριάζουν με την τοποθεσία στην παραλία και οι ξύλινες πινελιές του δίνουν μια πιο γειωμένη εμφάνιση που ταιριάζει επίσης στην τοποθεσία του σπιτιού.

Inside an interior influencer’s gorgeous Byron Bay home
vogue.com.au

«Τα σπίτια μας συνδέονται πολύ με τα ταξίδια μας. Πράγματα που μας θυμίζουν μέρη που ήμασταν και θα θέλαμε να επιστρέψουμε μια μέρα», σημειώνει σχετικά με τα διακοσμητικά αντικείμενα.

Inside an interior influencer’s gorgeous Byron Bay home
vogue.com.au
Μπορείς να δεις ολόκληρο το υπέροχο εσωτερικό του σπιτιού της Cooke στο Vogue Australia.
featured photo: vogue.com.au