Οι fans του Emily in Paris μπορεί να έχουν ανακαλύψει όλες τις λεπτομέρειες για την σειρά, αλλά υπάρχει ένα πράγμα που δεν γνώριζαν. Είναι κάτι που δεν έχει συζητηθεί στην σειρά ούτε έχει αποκαλύψει ο δημιουργός της Darren Star. Αυτό είναι η ηλικία της Emily.

Η πλοκή ακολουθεί την Emily να μετακομίζει από το σπίτι της στο Σικάγο στο Παρίσι για να εργαστεί σε μια εταιρεία marketing, που συνδέεται με την αμερικανική εταιρεία της. To storytime επικεντρώνεται περισσότερο στην ζωή της στην νέα πόλη παρά στο παρελθόν της ή σε συγκεκριμένες λεπτομέρειες για την ζωή της.

Σε μια συνέντευξη στην Vogue, η πρωταγωνίστρια Lily Collins ρωτήθηκε για την ηλικία της Emily. Απάντησε: “Δεν πιστεύω ότι της έχουμε δώσει έναν συγκεκριμένο αριθμό για την ηλικία της. Πιστεύω ότι μόλις τελείωσε το κολλέγιο. Ίσως είναι η πρώτη της χρονιά μετά την αποφοίτησή της. Θέλω να πω ότι είναι περίπου 22”. Κάποιος άλλος, εκτός από εμάς, που να συγκλονίστηκε με αυτήν την πληροφορία; Λαμβάνοντας υπόψη την επιτυχημένη δουλειά της, για να μην αναφέρουμε την πανάκριβη γκαρνταρόμπα της, θα στοιχηματίζαμε ότι η Emily να είναι στα late-twenties, τουλάχιστον. Σωστά;

Η Lily Collins αποκαλύπτει σε ποια ηλικία πιστεύει ότι είναι η Emily
fashionmagazine.com/CAROLE BETHUEL/NETFLIX © 2020

Η Lily συνέχισε να εξηγεί. “Είχε αρκετή εμπειρία στην εταιρεία της στο Σικάγο για να κερδίσει τον σεβασμό του αφεντικού της. Έχει ένα έξυπνο και πραγματικά καινοτόμο μυαλό. Έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της και την πρακτική της άσκηση. Ωστόσο, δεν είναι το άτομο που ταξίδεψε κατά τη διάρκεια του κολλεγίου. Ήταν πραγματικά επικεντρωμένη στη δουλειά της.

“Βασικά, ήταν πάντα ένα μεγάλο ψάρι σε μια μικρή λίμνη. Και στη συνέχεια ξαφνικά στο Παρίσι είναι ένα ψάρι έξω από το νερό. Εάν είχε πάει σε μια άλλη εταιρεία στο Σικάγο, θα την είχαν πάρει σοβαρά υπόψη τους. Αλλά στο Παρίσι δεν είναι προετοιμασμένη για την πολιτιστική αλλαγή που βιώνει στο Savoir. Η μόνη πραγματική εμπειρία της στην Ευρώπη είναι μέσω ταινιών και τηλεόρασης. “

Είναι λογικό ότι η ελκυστική αφέλεια της Emily σημαίνει ότι είναι ακόμα νέα. Αλλά θα θέλαμε να μάθουμε τα μυστικά της επιτυχίας της καριέρας της στη δεύτερη season.

featured photo: fashionmagazine.com/CAROLE BETHUEL/NETFLIX © 2020