Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Έτσι και με το Sex and the City, που οι φήμες για την 3η ταινία είχαν φουντώσει εδώ και αρκετό καιρό. Τη φωτιά όμως την άναψε το Φεβρουάριο η Kim Cattrall, καίγοντας κάθε ελπίδα για την πραγματοποίηση της ταινίας. Σύμφωνα όμως με την εκπομπή Origin του James Andrew Miller, η τρίτη ταινία μας επιφύλασσε μία δυσάρεστη έκπληξη. Θα αποχαιρετούσαμε για πάντα τον Mr. Big.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έδωσε ο Miller στο The Hollywood Reporter μετά από συνεντεύξεις με πρωταγωνιστές και συντελεστές του Sex and the City, ο Mr. Big θα πέθαινε από καρδιακή προσβολή στο μπάνιο.

Ο Miller υποστηρίζει πως ένας από τους λόγους που η Cattrall δεν ήθελε να συμμετέχει στη ταινία ήταν γιατί το μεγαλύτερο μέρος της θα είχε να κάνει με τη ζωή της Carrie ως χήρα. Eνώ η άταχτη Samantha θα έμενε στο περιθώριο. Υπήρχαν όμως και άλλες φήμες που ήθελαν την Cattrall να ζητά από τη Warner Bros. ταινίες με βασικό χαρακτήρα την Samantha. Τις οποίες, όμως, διέψευσε στο Twitter: “Το μόνο που ‘απαίτησα’ ήταν το να μη γίνει η 3η ταινία.

Έκανα αρκετές συζητήσεις με τη μάνατζέρ της, η οποία χαρακτηριστικά μου έλεγε να επικοινωνήσω μαζί της. Και πως και η ίδια ήθελε να μιλήσει μαζί μου. Της έστειλα email, την πήρα τηλέφωνο, προσπάθησα να της εξηγήσω πόσο θέλαμε να κάνουμε άλλη μία ταινία όλοι μαζί και πάλι. Να την πείσω να διαβάσει το σενάριο για να δει την ομορφιά, τη χαρά και τη θλίψη που είδαμε όλοι μόλις το διαβάσαμε”. Αυτό είπε χαρακτηρίστηκα η Sara Jessica Parker στον Miller. “Έγιναν συζητήσεις και με την εταιρεία, αλλά φαινόταν ότι δεν μπορούσαμε να την πείσουμε. Δυστυχώς, αυτά συμβαίνουν συχνά στο χώρο του θεάματος.”

Δες ακόμα:
10 λόγοι που η Miranda θα έπρεπε να είναι η πιο αγαπημένη στο Sex and the City
16 επίκαιρα αποφθέγματα του Sex and the City για τις σχέσεις, το σεξ και τη μόδα
Fashion movies που ΔΕΝ είναι το Sex and the city

featured image: popsugar.com Πηγή:  popsugar.com