Aυτή η λίστα γράφτηκε μετά από κοινή παραδοχή ότι η πραγματικά σταρ της σειράς ήταν η Carrie Bradshawίσως γιατί είχε τα πιο ωραία ρούχα και παπούτσια, ίσως επειδή τα περισσότερα πλάνα έδειχναν το χαριτωμένο μικρό σπίτι της, ίσως γιατί μερικές φορές μας κάνουν γοητευτικούς τα λίγα παραπάνω προβλήματα. Παράλληλα κάποιοι αγάπησαν την ευθύτητα της Samantha Jones ενώ κάποιοι ταυτίστηκαν με την καλοσύνη και τις ρομαντικές πεποιθήσεις της Charlotte York Goldenblatt. Και μετά μένει η Miranda Hobbes που όλοι θυμόμαστε σαν εργασιομανή και τυπική δικηγόρο. Οριακά αδιάφορη. Άδικο.

Στην πραγματικότητα έδινε πολύ συχνά καλές συμβουλές σχέσεων

Κατά τη διάρκεια της σειράς έγιναν πολλές συζητήσεις για τις σχέσεις. Αν προσέξεις καλύτερα, η Miranda έδινε πάντα τις πιο εύστοχες συμβουλές. Μπορεί η Samantha να ήταν καλός σύμβουλος σε ό,τι αφορά το σεξ αλλά η Carrie και η Charlotte έβλεπαν τα πράγματα μόνο μέσα από τα ροζ γυαλιά τους. Η Miranda τελικά ήταν η μόνη που μπορούσε να αντιμετωπίσει με ωριμότητα τα σοβαρά ζητήματα.

Από εκείνη περίμενες μόνο την αλήθεια

Αν ήσουν fan της Carrie πρέπει να παραδεχτείς ότι μερικές φορές ζούσε μέσα στη φαντασία της. Ενώ η Miranda ήταν απόλυτα ρεαλιστική. Ήταν ειλικρινής και ευθύς για όλα περιελάμβαναν έρωτες, άντρες, φιλίες, δουλειά, αγνώστους και κοινούς γνωστούς. Πολλές φορές ξεστόμισε αλήθειες που άλλοι δεν θα σκέφτονταν καν να πουν.

Είχε πάντα μια ωραία ατάκα

Δεν είναι τυχαίο ότι όλα αυτά τα χρόνια υπήρξαν τόσα πολλά memes και GIFs με την Miranda.

Οι σχέσεις της είχαν κάμποση ειλικρίνεια

Σε αντίθεση με την Carrie και τον Big η σχέση της με τον Steve Brady ήταν απλή και ειλικρινής. Αν το καλοσκεφτείς η δική τους σχέση μας έδωσε πολλές περισσότερες συγκινήσεις από ότι όλες οι υπόλοιπες σχέσεις που αναπτύχθηκαν στη σειρά. Θυμήσου τον χωρισμό τους, την πρώτη φορά που τον είδε με νέο κορίτσι, η στιγμή που του ανακοίνωσε πως περιμένει παιδί και εκείνη η φορά που φρόντισε τη μητέρα του.

Κανείς δεν μπορούσε να είναι τόσο καυστικός όσο εκείνη

Από τους λίγους χαρακτήρες που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια σε τηλεοπτικές σειρές να χειρίζονται τόσο καλά τον αυτοσαρκασμό. Ένας ακόμα λόγος για περισσότερα GIF’s.

Δεν την ένοιαζε η γνώμη των άλλων

Μια πλευρά της που θα ευχόμασταν πολλοί από εμάς να έχουμε. Δεν έδινε δεκάρα για την γνώμη των άλλων, για το τι σκέφτονται οι άλλοι για εκείνη. Η Miranda έκανε σαφές με τον τρόπο της ότι ξέρει ποια είναι και δεν έχει να απολογηθεί για τίποτα.

Ήταν καλή φίλη

Ήταν κάθε φορά δίπλα στις φίλες της, ειδικά στην Carrie.

Δεν έκρινε ποτέ την εμφάνιση ή τις επιλογές των άλλων

Ένα από τα πράγματα που την έκαναν μοναδική ήταν ότι δεν έδειξε ποτέ να διστάζει να μιλήσει ωμά για sex ή το πόσο την ενδιέφερε να δοκιμάζει νέες εμπειρίες.

Ήταν αληθινή με τους άντρες

Θα ευχόμασταν να είχαμε μια φίλη σαν την Miranda ώστε να παίρνουμε έμπνευση απο τους χειρισμούς της με τα αγόρια. Δεν φοβήθηκε ποτέ να μοιραστεί τα συναισθήματά της και ήταν πάντα έτοιμη να ακούσει των άλλων. Ήταν ρεαλίστρια και μάλλον ήταν κάτι που έμοιαζε να δουλεύει στις σχέσεις.

Αγαπούσε το φαγητό

Δικό μας κορίτσι. Απολάμβανε το φαγητό της, δεν φοβόταν να φάει ένα μεγάλο κομμάτι πίτσα, κινέζικο ή γλυκό. Δε μίλησε ποτέ για δίαιτα και μοιράστηκε μαζί μας αρκετές σκηνές με φαγητό, καναπέ και τηλεόραση.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Κι αν τελικα δεν ηταν ο Mr. Big μαλακας αλλα η Carrie;