Μη μας κατηγορείτε, την αγαπάμε. Για την ακρίβεια την αγαπήσαμε μια φορά και από τότε έχει μείνει στην καρδιά μας. H Carrie είναι αυτό που λέμε, το κορίτσι που τα κάνει όλα και (δε) συμφέρει.

Πόσο θα κόστιζε λοιπόν η πολυποίκιλη ζωή της στην Αμερική του 2017; Θα άντεχε η κυρία με τα πολλά παπούτσια να κρατήσει τη θέση που της ανήκει;   Ετήσιο εισόδημα: $38.000 Για αρχή να εξηγήσουμε ότι η στήλη της “Sex and the City” που μιλούσε για τα προφανή, θα αμειβόταν σήμερα με 38.000 δολάρια το χρόνο από το New York Star. Δηλαδή $3,166 το μήνα. Χωρίς τις κρατήσεις και τους φόρους. Ουπς, κυρία Breadshaw.   Το ενοίκιο : $3,000 Ένα φυσιολογικό ενοίκιο σε ένα σπίτι με ένα δωμάτιο στο Upper East Side του Μανχάταν κοστίζει περίπου $3,000 το μήνα. Στη σειρά βέβαια είχε αναφερθεί πως η τιμή του ήταν $750. Μάλλον κάποιο λάθος θα έκανε ο σκηνοθέτης.

spiti  To internet: $200 Επειδή η Carrie ζούσε στην Αμερική και όχι στην Ελλάδα των προσφορών, θα έπρεπε να υπολογίσει πως μια συντάκτρια (που χρειάζεται οπωσδήποτε σύνδεση στο internet), πρέπει να πληρώνει 200 δολάρια το μήνα. Μήπως να κατεβάσουμε λίγο τις τιμούλες;

Τα τσιγάρα: $364 Μάλλον η ζωή στη Νέα Υόρκη δεν είναι και η πλέον συμφέρουσα. Ένα πακέτο τσιγάρα λοιπόν κοστίζει $13. Ο εθισμός της Carrie είναι προφανές πως δεν τη συνέφερε. Φίλη μας, θα έρπεπε να καπνίζεις λιγότερο από ένα πακέτο την ημέρα. Σόρρυ.

tsigaro Τα ταξί: $840 Μεταξύ μας, το κορίτσι αυτό, στο μετρό δεν έμπαινε. Λογικό με τα πατούμενα των 1000$, θα μου πεις. Γι’ αυτό θα γίνουμε εκνευριστικά ακριβείς και θα σου πούμε πως στη Νέα Υόρκη τα περίπου 16 χιλιόμετρα που έκανε κοστίζουν 30 ευρώ τη μέρα. Μαγαζιά-σπίτι, σπίτι-ποτό, ποτό-σπίτι. Κάθε μέρα. Βρε Carrie.

taxi

Τα cocktail: $15 To ένα. Η φίλη μας έπινε πολλά. Υπολόγισε.

cocktail Τα παπούτσια: $600 Στην καλύτερη περίπτωση έπαιρνε ένα ζευγάρι το μήνα. Κάτι που απευθείας ανεβάζει το λογαριασμό στα 600 δολάρια. Manolo ήθελε. Κάποια στιγμή στη διάρκεια της σειράς είπε την εξής φράση: έχω ξοδέψει $40,000 δολάρια σε παπούτσια και δεν έχω που να μείνω.

crop-carrie-heels Εμείς σε αγαπάμε και έτσι αλλά να ξέρεις ότι το ταμείο βγαίνει μείον.