Οι περισσότεροι έχουμε κάποιους φίλους που ξέρουμε ότι μπορούμε να τους πούμε τα πάντα, ακόμα και το πιο κρυφό μας μυστικό, και να συνεχίσει να θεωρείται μυστικό. Με αυτούς τους ανθρώπους δεν νιώθουμε ανασφάλεια, το αντίθετο, νιώθουμε πως μπορούμε να τους εμπιστευτούμε τα πάντα. Κάθε μας μυστικό, κάθε μας σκέψη, κάθε πτυχή της ζωής μας που δεν θέλουμε όμως να γνωρίζει όλος ο κόσμος.

Εάν έχεις λοιπόν κάποιον φίλο ο οποίος ανήκει σε ένα από τα παρακάτω ζώδια, μη διστάσεις να τον εμπιστευτείς σε ό,τι χρειαστείς. Να είσαι σίγουρη πως ό,τι και να τους πεις θα είναι σαν να μην το είπες ποτέ!

Σκορπιός (22 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Ο Σκορπιός είναι πραγματικά ο ορισμός του ”αυτό το μυστικό θα το πάρω μαζί μου στον τάφο”. Είναι μυστηριώδης και έχει μια σκοτεινή προσωπικότητα. Θέλει όσο τίποτα να ξέρει τα μυστικά όλων. Δεν του αρέσει να μην ξέρει τι συμβαίνει γύρω του, και στους γύρω του. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα διαρρεύσει τις πληροφορίες που έχει μάθει. Εάν μαθευτεί κάποια στιγμή ένα μυστικό σου, μην κάνεις τον κόπο να υποπτευθείς έναν Σκορπιό.

Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Όπως ο Σκορπιός, έτσι και ο Ιχθύς είναι ένα ευαίσθητο ζώδιο του νερού που μπορείς να βασιστείς πάνω του για να κρατήσει τα μυστικά σου, με προσοχή και διακριτικότητα. Γνωστός για την ενσυναίσθησή του, ο Ιχθύς μπορεί να πάρει πολύ προσωπικά αυτό που θα το πεις και να δυσκολευτεί να αποστασιοποιηθεί. Ποτέ όμως δεν θα σκεφτεί να μοιραστεί το δικό σου προσωπικό βίωμα με κάποιον άλλον.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Ο Λέων είναι ένας εξαιρετικά πιστός και αξιόπιστός φίλος. Μερικές φορές μάλιστα ενδιαφέρεται περισσότερο για τους αγαπημένους του ανθρώπους παρά για τον εαυτό του. Οι δικοί του άνθρωποι είναι αυτοί που του δίνουν ενέργεια και έμπνευση για να συνεχίσει σε ό,τι κάνει. Όπως ο Σκορπιός, έτσι και ο Λέων δεν θα προδώσει ποτέ την εμπιστοσύνη σου, εκτός εάν το κάνεις εσύ πρώτη.