Οι περισσότεροι έχουμε κάποιους φίλους που μπορούμε να τους εμπιστευτούμε τα πάντα και κάποιους που δεν μπορούν να κρατήσουν ούτε ένα μυστικό. Τι είναι όμως αυτό που κάνει κάποιους ανθρώπους έμπιστους και κάποιους όχι και τόσο; Η απάντηση μπορεί να βρίσκεται και στο ζώδιό τους. Για αυτό εδώ θα δεις ποια είναι τα τρία ζώδια στα οποία καλύτερα να μην αποκαλύψεις τα βαθύτερα μυστικά σου.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Ως ο φιλόσοφος του ζωδιακού κύκλου, ο Τοξότης ασχολείται λιγότερο με τα γεγονότα και περισσότερο με την αλήθεια. Θέλει πάντα να αποκαλύπτει την αλήθεια. Αυτός ο έντονος και χαρισματικός άνθρωπος είναι γνωστός για τις ικανότητές του στην αφήγηση και του αρέσει να υπερβάλλει και να ενισχύει το δράμα. Για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτική όταν του λες κάτι που πρέπει να μείνει εμπιστευτικό, επειδή εάν είναι μια αρκετά καλή ιστορία, δεν μπορεί παρά να τη μοιραστεί.

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Ο Δίδυμος λατρεύει το κουτσομπολιό, οπότε φυσικά του είναι πολύ δύσκολο να κρατήσει στο στόμα του κλειστό. Ο κυβερνήτης πλανήτης του είναι ο Ερμής – ο αγγελιοφόρος – και αυτό θέλει να κάνει και ο ίδιος. Να είναι αγγελιαφόρος όλων των ειδήσεων και να επικοινωνεί! Αν και είναι η ψυχή κάθε πάρτι, δεν θα πρέπει να συμπεριλαμβάνεται στον προγραμματισμό οποιασδήποτε μεγάλης έκπληξης. Δεν είναι ότι θέλει να την καταστρέψει, απλώς θέλει να παίζει με τους δικούς του κανόνες. Ναι, είναι προσεκτικός με πληροφορίες που είναι σοβαρές, αλλά αν είναι πολύ διασκεδαστικές τότε δεν θα κρατηθεί και θα τις μοιραστεί.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Η Παρθένος, όπως και ο Δίδυμος, κυβερνάται από τον πλανήτη επικοινωνίας, τον Ερμή. Για αυτό του αρέσει πολύ να μεταφέρει πληροφορίες. Όπως και οι Ιχθείς, ο Παρθένος τείνει να εμπλέκεται πολύ στη ζωή άλλων ανθρώπων. Αλλά ενώ οι Ιχθείς μπορεί συχνά να είναι πολύ ανιδιοτελείς, ο Παρθένος μπορεί να γίνει λίγο εγωιστής. Εάν πρόκειται να σε βοηθήσει, πρέπει να το κάνει με τον τρόπο του. Και αν κάνεις το λάθος να αντισταθείς στο σχέδιο του, είναι βέβαιο ότι θα ενημερώσει τους πάντες για το πώς χειρίστηκες την κατάσταση λανθασμένα.

featured photo: @crystalmariesing