Αν και η ταινία Barbie δεν θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2022, δεν μπορούμε να σταματήσουμε να μιλάμε γι’ αυτήν, ιδιαίτερα για το cast.

Γνωρίζουμε ήδη ότι η Margot Robbie θα υποδυθεί τη Barbie και ο Ryan Gosling τον Ken. Iδανικοί κι οι δύο για τους ρόλους, με το ζευγάρι να κάνει ήδη θραύση στο διαδίκτυο με τις πρώτες εικόνες να κυκλοφορούν πρόσφατα. Πώς ακριβώς όμως προέκυψε το casting;

Για τον Ryan φαίνεται να ήταν τελικά μια πολύ εύκολη απόφαση, και οι fans μπορούν να ευχαριστήσουν την κόρη του γι’ αυτό!

Καλεσμένος στο Tonight Show με τον Jimmy Fallon, ο Ryan δήλωσε τον ενθουσιασμό του για το σενάριο, το οποίο γράφει και σκηνοθετεί η -αγαπημένη- Greta Gerwig. Εκτός όμως από το email με την πρόταση για τον ρόλο, είχε επίσης ένα ακόμα σημάδι ότι έπρεπε να δεχτεί αυτόν τον ρόλο.

«Βγαίνω έξω στην πίσω αυλή και ξέρεις πού βρήκα τον Κεν, Τζίμι; Μπρούμυτα στη λάσπη δίπλα σε ένα στριμμένο λεμόνι», έτσι αποφάσισε να τραβήξει μια φωτογραφία της συγκλονιστικής ανακάλυψης, να τη στείλει μήνυμα στην Greta και να της απαντήσει: «Θα είμαι ο Ken σου, γιατί αυτή η ιστορία πρέπει να ειπωθεί».

Aν και ο Ryan αυτό το διάστημα επικοινωνεί τη συμμετοχή του στην ταινία «The Gray Man», ο ηθοποιός δεν μπορεί να μην υποστηρίξει τον Ken, αφού όπως περιέγραψε, στην ταινία δεν έχει σπίτι και δουλειά. «Αυτές δεν είναι λεπτομέρειες της πλοκής. Αυτά είναι απλώς αντικειμενικά στοιχεία για τον Ken. Αυτή είναι η ζωή του Ken», είπε.

Η παραγωγή της ταινίας βρίσκεται σε αναμονή εδώ και οκτώ χρόνια, με αρκετές αλλαγές όπως τη συμμετοχή της Amy Schumer και της Anne Hathaway που συζητήθηκαν για τον ρόλο της Barbie. Στην ταινία είναι γνωστό ότι συμπρωταγωνιστούν οι America Ferrera, Simu Liu, Kate McKinnon, Ariana Greenblatt, Alexandra Shipp και Will Ferell.

Θα περιμένουμε μέχρι τον ερχόμενο Ιούλιο!