Ήταν θέμα χρόνου να δούμε το επόμενο κινηματογραφικό εγχείρημα του Regé-Jean Page, μετά την επιτυχία που σημείωσε η σειρά Bridgerton στο Netflix. Αφού, λοιπόν, ο ίδιος υποδύθηκε τον δούκα του Hastings, ήρθε η ώρα να τον δούμε και σε έναν αρκετά διαφορετικό ρόλο αυτή τη φορά, με αγαπημένους συμπρωταγωνιστές, όπως ο Chris Evans, ο Ryan Gosling και η Ana de Armas.

Το Netflix κρατά κρυφά τα χαρτιά του σχετικά με το The Gray Man

Γι’αυτό και είναι λίγες οι πληροφορίες που γνωρίζουμε για την συγκεκριμένη ταινία. Ο Ryan Gosling υποδύεται τον Court Gentry, αλλιώς γνωστό και ως The Gray Man, ο οποίος κάποτε ήταν ένας από τους καλύτερους πράκτορες της CIA, ωστόσο τώρα δηλώνει ελεύθερος επαγγελματίας-πληρωμένος δολοφόνος. Έτσι, από μέλος της CIA ξαφνικά μετατρέπεται σε έναν από τους χειρότερους εχθρούς της, ο οποίος πρέπει να συλληφθεί πάσει θυσία.

Το κυνήγι του The Gray Man έχει αναλάβει ο Chris Evans, ο οποίος υποδύεται επίσγς ένα πρώην μέλος της CIA. O ίδιος φαίνεται διατεθειμένος να κάνει τα πάντα και να κινήσει γη και ουρανό προκειμένου να σταματήσει τη δράση του Gentry. Στο μεταξύ, έχει δίπλα του και την πράκτορα Dani Miranda, την οποία υποδύεται η Ana de Armas. Αυτό φυσικά δεν μας προκαλεί καμία έκπληξη μετά την πολύ επιτυχημένη συμμετοχή της στην πιο πρόσφατη ταινία του James Bond.

O ρόλος του Regé-Jean Page παραμένει ένα μυστήριο

Οι φωτογραφίες τον δείχνουν πολύ σοβαρό σε διάφορες σκηνές, είναι δύσκολο όμως να προβλέψουμε με ποιανού το μέρος είναι. Άλλωστε, και οι υπόλοιποι χαρακτήρες αναμένεται να πουν πολλά ψέμματα και να αλλάξουν “στρατόπεδο” αρκετές φορές μέχρι το τέλος της ταινίας. Αποτελεί κι αυτό μέρος της εκπαίδευσης τους και θα κάνουν τα πάντα για να πετύχουν τον στόχο τους.

Το The Gray Man λέγεται ότι είναι η παραγωγή του Netflix που έχει το μεγαλύτερο χρηματικό budget έως σήμερα.  Η ταινία θα βασιστεί στο πρώτο από τα 9 συνολικά βιβλία του Mark Greaney για τις περιπέτειες του Gray Man, ενώ το δέκατο αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο 2022.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στην πλατφόρμα του Netflix στις 22 Ιουλίου.