Μπορεί το καλοκαίρι να αποτελεί μια από τις πιο όμορφες περιόδους του χρόνου, τότε που περνάμε ατελείωτες ώρες στην παραλία και το φως του ηλίου μας συνοδεύει κάθε στιγμή της ημέρας, ωστόσο οι υψηλές θερμοκρασίες που παρατηρούνται τους καλοκαιρινούς μήνες δεν συμβάλλουν στην ιδανική ποιότητα του αέρα στους εσωτερικούς χώρους. (Ας καλωσορίσουμε σε αυτό το σημείο τη σκόνη και τις αλλεργίες).

Σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες φυσικά, η ξηρότητα του αέρα, η οποία  μας οδηγεί πολλές φορές σε εξάντληση και κόπωση, αλλά και η εσωτερική ατμοσφαιρική ρύπανση που είναι συχνά αόρατη, αποτελούν βασικά προβλήματα που δεν μπορούμε να αγνοήσουμε.

Κάπου εδώ, λοιπόν, έρχεται η Dyson για να βρει τη λύση, χάρη στην τελευταία τεχνολογία καθαρισμού που ανέπτυξε ως αποτέλεσμα συνεχούς έρευνας και δοκιμών από μηχανικούς που θέλουν να μας προσφέρουν καθαρότερο αέρα.

Τα προϊόντα Dyson κατασκευάζονται με γνώμονα την προηγμένη τεχνολογία, την πρωτοπορία, την αισθητική και την εξασφάλιση της μοναδικής εμπειρίας χρήσης. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η Dyson να ενισχύσει την κατηγορία των καθαριστών αέρα με υγραντήρες και πρωτοποριακούς ανεμιστήρες χωρίς πτερύγια.

Πάμε να τους ανακαλύψουμε.

Dyson TP02 Pure Cool Link

Ξεκινάμε με τον καθαριστή αέρα και ανεμιστήρα δαπέδου Dyson TP02 Pure Cool Link, ο οποίος συνδυάζει πρωτότυπο σχεδιασμό και άριστη απόδοση, αφού σου εξασφαλίζει καθαρό αέρα όλο τον χρόνο ενώ παράλληλα σου προσφέρει το απαραίτητο κύμα δροσιάς που αναζητάς τους καλοκαιρινούς μήνες.

Πλέον, ο καθαρός αέρας φτάνει σε κάθε γωνιά του δωματίου, χάρη στην τεχνολογία Air Multiplier, η οποία αναμιγνύει και ενισχύει τον περιβάλλοντα αέρα, παρέχοντας μία συνεχή, ισχυρή και ομαλή ροή καθαρού αέρα.

Με έξυπνους αισθητήρες που παρακολουθούν συνεχώς την ποιότητα του αέρα, ο TP02 Pure Cool Link χρησιμοποιεί έναν μοναδικό αλγόριθμο που ανιχνεύει αυτόματα τα αερομεταφερόμενα σωματίδια, αξιολογεί την ποιότητα του αέρα, ρυθμίζει αυτόματα τη ροή του και ενεργοποιείται ή απενεργοποιείται ανάλογα. Παράλληλα, με τo φίλτρο HEPA Glass 360o ο TP02 Pure Cool Link συλλαμβάνει το 99,95% των εξαιρετικά μικρών σωματιδίων όπως τα αλλεργιογόνα, τα βακτήρια, τη γύρη, τις τρίχες των κατοικίδιων και τους ρύπους.

Το TP02 Pure Cool Link είναι πιστοποιημένο για περιπτώσεις άσθματος και αλλεργιών από το ίδρυμα για Άσθμα και Αλλεργίες της Αμερικής και εγκεκριμένο με τη σφραγίδα του PTPA – κοινότητα γονέων.
 

Last but not least, επειδή η Dyson γνωρίζει τις ανάγκες σου, έχει σχεδιάσει αποτελεσματικά τον TP02 Pure Cool Link ώστε να διαθέτει περιστροφή 90 μοιρών για μεγάλη διάχυση του καθαρού αέρα σε όλο το δωμάτιο, ενώ η δυνατότητα επιλογής μεταξύ 10 ταχυτήτων εξασφαλίζει ότι θα έχεις κάθε στιγμή τη ρύθμιση που σου ταιριάζει.

Dyson Pure Cool Link TP07

Συνεχίζουμε με τον καθαριστή αέρα και ανεμιστήρα Dyson Pure Cool Link TP07, μια ακόμα καινοτόμα δημιουργία της Dyson, η οποία συνδυάζει δύο λειτουργίες σε μία, εξασφαλίζοντας καθαρό περιβάλλον και προσφέροντας ένα κύμα δροσιάς.

Ιδανικό για να σε δροσίζει το καλοκαίρι με μία ισχυρή ροή καθαρού αέρα, το TP07 Pure Cool έχει δέκα ρυθμίσεις ταχύτητας, ώστε να μπορείς να επιλέξεις την ιδανική ταχύτητα για το κάθε δωμάτιο του σπιτιού σου σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες. Μάλιστα, η συσκευή είναι σχεδιασμένη ώστε να είναι 20% πιο αθόρυβη χωρίς να έχει απώλειες στην ποιότητα και την αποδοτικότητα.

Με του τρείς έξυπνους αισθητήρες (υγρασίας και θερμοκρασίας, αερίων και σωματιδίων), ο καθαριστής αέρα της Dyson παρακολουθεί συνεχώς την ποιότητα του αέρα, ενώ το σφραγισμένο προηγμένο φίλτρο HEPA H13 που διαθέτει ολόκληρος ο καθαριστής, συλλαμβάνει το 99.97% των εξαιρετικά μικρών σωματιδίων όπως τα αλλεργιογόνα, τα βακτήρια, τη γύρη, τις τρίχες των κατοικίδιων, τους ρύπους, καθώς και αέρια, οσμές και οικιακούς καπνούς. Το πλήρως σφραγισμένο σύστημα φιλτραρίσματος εγκλωβίζει τους ρύπους, αποτρέποντας τη διαρροή του βρώμικου αέρα στο δωμάτιο.

tp07
Με το TP07 Pure Cool μπορείς να απολαύσεις έναν ανενόχλητο νυχτερινό ύπνο χάρη στη νυχτερινή λειτουργία, η οποία ανιχνεύει, αντιδρά και καθαρίζει, χρησιμοποιώντας μόνο αθόρυβες ρυθμίσεις και χαμηλό φωτισμό της οθόνης.
 

Ίσως το στοιχείο που θα σε κάνει να αγαπήσεις την παραπάνω συσκευή, είναι η αυτόματη λειτουργία με την οποία το TP07 Pure Cool Link, αξιολογεί την ποιότητα του αέρα στον περιβάλλοντα χώρο και τον καθαρίζει αυτόματα όταν χρειάζεται. Όσο για την αντικατάσταση φίλτρων στον καθαριστή αέρα, σου υποσχόμαστε πως πρόκειται για «παιχνιδάκι» αφού οι αυτόματες ειδοποιήσεις για τη διάρκεια ζωής του φίλτρου στην οθόνη LCD ή στην εφαρμογή Dyson Link, θα σου υπενθυμίζουν πάντα πως έφτασε η ώρα να τα αντικαταστήσεις.

Dyson PH3A Purifier Humidify & Cool Autoreact

Ο πιο πρόσφατος υγραντήρας καθαρισμού της Dyson έχει σχεδιαστεί για να επιταχύνει τη βελτίωση της ποιότητας του αέρα σου. Ο παρακάτω καθαριστής αέρα – υγραντήρας – ανεμιστήρας, διατηρεί αυτόματα το επιθυμητό επίπεδο υγρασίας στον αέρα του σπιτιού σου με ένα αόρατο ρεύμα εξατμισμένου νερού και χωρίς ομίχλη, για ένα πιο άνετο περιβάλλον.

Παράλληλα, οι τρεις αισθητήρες του Dyson PH3A Purifier Humidify & Cool Autoreact παρακολουθούν συνεχώς τον αέρα σου, ενώ με τον μοναδικό του αλγόριθμο αναγνωρίζει τους ρύπους σε μοριακό επίπεδο, αντιδρώντας για να καθαρίσει και να υγράνει τον αέρα πριν εμφανίσει την αναφορά της ποιότητας του αέρα σε πραγματικό χρόνο.

Οι καθαριστές αέρα – υγραντήρες Dyson ελέγχονται πέρα από το βιομηχανικό πρότυπο σε δωμάτιο μεγέθους 81m2, με εννέα αισθητήρες που ανιχνεύουν συνεχώς την ποιότητα του αέρα. Άλλοι κατασκευαστές χρησιμοποιούν ένα μικρό θάλαμο 28.5m2, με μόνο έναν αισθητήρα και έναν ανεμιστήρα για την ενίσχυση της κυκλοφορίας.
 

O Dyson PH3A Purifier Humidify & Cool Autoreact, παγιδεύει τη σκόνη, τα αλλεργιογόνα και τον ιό H1N13, ενώ με τη βοήθεια του φίλτρου HEPA H13 εξαφανίζει το 99,95% των σωματιδίων τόσο μικρών όσο 0.1 microns. Σε συνδυασμό με τον ενεργό άνθρακα, αφαιρεί επίσης οσμές και αέρια συμπεριλαμβανομένων των VOCs.

Η τεχνολογία Dyson Ultraviolet Cleanse εκθέτει κάθε σταγόνα νερού σε ένα ισχυρό UV φως λ275nm. Αυτό σκοτώνει το 99.9% των βακτηρίων στο νερό. Στη συνέχεια, το καθαρισμένο νερό εξατμίζεται με βιοστατικούς κλώνους αργύρου, οι οποίοι βοηθούν στην πρόληψη της ανάπτυξης βακτηρίων, προτού προβληθεί υγιεινός, υγροποιημένος αέρας σε όλο το δωμάτιο.

Τέλος, κάτι ακόμα που αξίζει να γνωρίζεις είναι ότι ο κύκλος βαθύ καθαρισμού της Dyson αφαιρεί πλήρως τη συσσώρευση των μεταλλικών στοιχείων – αλάτων από όλο το σύστημα νερού της συσκευής. Με το πάτημα ενός κουμπιού, ο κύκλος ενεργοποιείται και σε καθοδηγεί μέσα από μία απλή διαδικασία βήμα προς βήμα, βοηθώντας στον περιορισμό των οσμών που δημιουργούνται από την καλή συντήρηση.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκέψου το www.damkalidis.gr και στο Instagram Account @dyson_damkalidis_distributor