Έχει φτάσει λοιπόν αυτή η εποχή του χρόνου. Η εποχή που μαζεύεις τα καλοκαιρινά σου ρούχα ώστε τη θέση τους να πάρουν πιο φθινοπωρινά outfits.

Αποχαιρετάς ευλαβικά τα μίνι αλλά και τα μακριά αέρινα φορέματα, και είσαι έτοιμη να εντάξεις στην καθημερινότητά σου τα φθινοπωρινά πανωφόρια και τις ζακέτες.

Το puffy sleeve dress παραμένει και τη νέα season

Υπάρχει όμως και ένα κομμάτι στη ντουλάπα σου που ακόμα δεν είσαι έτοιμη να το αποχωριστείς.

Ο λόγος για την απόλυτη τάση στα καλοκαιρινά φορέματα, το puffy sleeve dress. Αυτό το υπέρ-ρομαντικό κομμάτι που ήρθε για να μας θυμίσει κάτι από την παιδικότητα μας και την ανεμελιά του καλοκαιριού.

Είναι εξαιρετικά άνετο και κολακεύει όλους τους σωματότύπους. Αποτελεί από μόνο του ένα statement κομμάτι το οποίο μπορεί να μεταμορφωθεί ακόμα και με ελάχιστα κοσμήματα.

www.jeansandateacup.com

Κι ενώ νομίζεις πως η λέξη ”καλοκαίρι” είναι γραμμένη παντού επάνω του, δοκίμασε να συνδυάσεις με χαμηλά μποτάκια ή ένα ζευγάρι chunky sneakers και θα δημιουργήσεις εύκολα ένα άκρως φθινοπωρινό outfit.

Επιπλέον, είναι ένα φόρεμα που ταιριάζει σε κάθε ώρα και περίσταση.

Εάν ακόμα δεν έχεις πειστεί πως αυτό το girly φόρεμα αποτελεί και φθινοπωρινό trend τότε ίσως οι παρακάτω προτάσεις σου δώσουν μια ιδέα.

featured photo: edited.com