Ουσιαστικά πρόκειται για μία tortilla με λίγο βούτυρο και τυρί τσένταρ. Συνολικά θα χρειαστείς δέκα λεπτά για να το φτιάξεις και μπορείς να το σερβίρεις με σάλτσες, dips, γουακαμόλε κι ό,τι άλλο σε εμπνεύσει.

Τι θα χρειαστείς: 

1 μεγάλη τορτίγια

1 κουταλιά της σούπας ανάλατο βούτυρο

1/2 φλιτζάνι τριμμένο τυρί τσένταρ

Πώς θα το φτιάξεις: 

Προθέρμανε τον φούρνο σας στους 180°C με μια σχάρα στη μέση.

Βουτυρώσε την τορτίγια μέχρι τις άκρες της και μεταφέρε τη σε ένα ρηχό ταψί.

Ψήσε τη τορτίγια για περίπου 6 λεπτά ή μέχρι να αρχίσει να ροδίζει καλά στην επιφάνειά της.

Βγάλε την τορτίγια από το φούρνο και πασπάλισε με το τσένταρ, αφήνοντας ένα μικρό κενό στις άκρες της.

Βάλε πάλι την τορτίγια στο φούρνο και ψήσε για άλλα 2 λεπτά, μέχρι να λιώσει καλά το τυρί. Βγάλε από τον φούρνο και σέρβιρε με τις σάλτσες ή τα dip που αγαπάς.

photo & recipe: whatsgabycooking.com