Τι θα χρειαστείς:
250 γρ κόντρα φιλέτο μοσχαρίσιο κιμά
1 κ.γ. τσίλι σε σκόνη
1/2 γ. salsa verve
6 λουκάνικα
6 ψωμάκια για χοτ ντογκ
τριμμένο τσένταρ
θρυμματισμένα τσιπς τορτίγιας
ψιλοκομμένο μαρούλι
Πώς θα το φτιάξεις:
Χρησιμοποιώντας ένα γκριλ τηγάνι ψήσε τα λουκάνικα. Τοστ 6 ψωμάκια χοτ ντογκ. Αφήνω στην άκρη.
Σε ένα τηγάνι, ζέστανε 2 κουταλάκια του γλυκού ελαιόλαδο σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία. Πρόσθεσε τον κιμά και 1 κουταλιά της σούπας σκόνη τσίλι. Μαγείρεψε για 2 λεπτά ή μέχρι να ψηθεί, σπάζοντας τα μεγάλα κομμάτια με μια ξύλινη κουτάλα.
Πρόσθεσε 1/2 φλιτζάνι salsa verde και μαγείρεψε για 1 λεπτό.
Μοιράστε το μείγμα πάνω στα λουκάνικα, στα ψωμάκια. Γέμισε κάθε χοτ ντογκ με 3 κουταλιές της σούπας τριμμένο Cheddar, μια χούφτα θρυμματισμένα τσιπς τορτίγιας και τριμμένο μαρούλι.