Τι θα χρειαστείς: 

250 γρ κόντρα φιλέτο μοσχαρίσιο κιμά

1 κ.γ. τσίλι σε σκόνη

1/2 γ. salsa verve

6 λουκάνικα

6 ψωμάκια για χοτ ντογκ

τριμμένο τσένταρ

θρυμματισμένα τσιπς τορτίγιας

ψιλοκομμένο μαρούλι

Πώς θα το φτιάξεις:

Χρησιμοποιώντας ένα γκριλ τηγάνι ψήσε τα λουκάνικα. Τοστ 6 ψωμάκια χοτ ντογκ. Αφήνω στην άκρη.

Σε ένα τηγάνι, ζέστανε 2 κουταλάκια του γλυκού ελαιόλαδο σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία. Πρόσθεσε τον κιμά και 1 κουταλιά της σούπας σκόνη τσίλι. Μαγείρεψε για 2 λεπτά ή μέχρι να ψηθεί, σπάζοντας τα μεγάλα κομμάτια με μια ξύλινη κουτάλα.

Πρόσθεσε 1/2 φλιτζάνι salsa verde και μαγείρεψε για 1 λεπτό.

Μοιράστε το μείγμα πάνω στα λουκάνικα, στα ψωμάκια. Γέμισε κάθε χοτ ντογκ με 3 κουταλιές της σούπας τριμμένο Cheddar, μια χούφτα θρυμματισμένα τσιπς τορτίγιας και τριμμένο μαρούλι.