Κατά τη διάρκεια της καραντίνας, σίγουρα αφιέρωσες στο κινητό σου πολύ περισσότερες ώρες απ’ ότι συνήθως. Μην ανησυχείς κι εμείς το κάναμε.

Λίγο social media λίγο Netflix λίγο Google για τον κορωνοϊό το ίντερνετ κατά τη διάρκεια της πανδημίας και των lockdowns είχε την τιμητική του. Διάφορα Challenges βγήκαν στην επιφάνεια με αποτέλεσμα να τα βλέπουμε παντού σε κάθε Story κάθε λογαριασμού στο instagram.

Κάπου ανάμεσα σε αυτά τα challenges και τα posts για την καραντίνα, πέτυχα στο instagram μερικά από τα καλύτερα accounts με pet memes, τα οποία δεν σου κρύβω ότι με έκαναν να γελάσω πολύ (και να ξεχαστώ).

Πέρα από αυτό όμως αν είσαι κηδεμόνας σκύλου ή γάτας, σκέφτεσαι να γίνεις ή αγαπάς τα ρακούν (ω,ναι) , τα παρακατω accounts σου εγγυώμαι πώς θα σου κρατήσουν πάρα πολύ καλή συντροφιά, μοιράζοντας άφθονο γέλιο ειδικά τις ώρες που δεν θέλεις και να σκέφτεσαι ιδιαίτερα.

Ναι το ατελείωτο scrolling, κατά τη διάρκεια της καραντίνας είχε και αυτά τα αποτελέσματα τα οποία όμως δεν μπορώ να σου πω ότι μετάνιωσα ιδιαίτερα.

Αν λοιπόν θέλεις να ακολουθήσεις μερικά από τα καλύτερα accounts με pet memes που βρήκα στο instagram, είμαι ο άνθρωπός σου. Τα βρήκα τα συγκέντρωσα όλα μαζί όλα νοικοκυρεμένα για τα μάτια σου μόνο. Enjoy!

Thoughts of Dog

Round boys

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Round Boys (@round.boys)

Pumpkin the Racoon

Cutest

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Baby Animals (@cutest)

Hogan The Winky Kitty

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hogan (@hogan.winky.kitty)