Όσα χρόνια κι αν περάσουν, όποτε επανέρχονται στις τάσεις τα hair clips, πάντοτε σου θυμίζουν την παιδική σου ηλικία. Ειδικά όταν συνδυάζονται με τις διαχρονικά κομψές πέρλες, η νοσταλγία είναι δεδομένη. Φέτος την Άνοιξη λοιπόν, χρειάζεσαι μόνο ένα αξεσουάρ για να αναβαθμίσεις κάθε σου outfit κι αυτό δεν είναι άλλο από τα hair clips με πέρλες.

Η σχέση σου με τις πέρλες μπορεί να έχει περάσει από σαράντα κύματα, αλλά αυτή η τάση αξίζει τον κόπο

Υπήρξαν χρονιές που οι πέρλες ήταν το must-αξεσουάρ για κάθε εμφάνιση, είτε βρίσκονταν σε κοσμήματα είτε σε ρούχα. Υπήρξαν, όμως, και χρονιές που βρέθηκαν για λίγο στην αφάνεια. Η φετινή σίγουρα δεν είναι μία από αυτές, καθώς τα αγαπημένα hair clips κάνουν και πάλι την εμφάνιση τους σε διάφορα στυλ. Παρακάτω θα βρεις και την έμπνευση που χρειάζεσαι για να τα εντάξεις στα καθημερινά outfits σου.

Ένα hair clip με πέρλες στο πλάι

 
View this post on Instagram
 

A post shared by HOLLY TITHERIDGE (@_hollyt)

Μπορεί να προσπάθησες να κόψεις αφέλειες στο σπίτι και να απέτυχες ή απλά να σε ενοχλούν οι τούφες που μπαίνουν μπροστά στα μάτια σου όποτε φυσάει έστω και λίγο. Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις ένα hair clip στο πλάι θα σε βγάλει από την άβολη κατάσταση.

Βάλε όσα περισσότερα μπορείς μαζί

 
View this post on Instagram
 

A post shared by justine marjan (@justinemarjan)

Αν αγαπάς την υπερβολή και την κομψότητα ταυτόχρονα, φρόντισε να βάλεις όσα περισσότερα μπορείς ταυτόχρονα στα μαλλιά σου. Είτε κατά μήκος μίας αλογοουράς είτε στην κορυφή ενός κότσου, τα hair clips και οι πέρλες τους θα δώσουν την λάμψη που αναλογεί στο χτένισμά σου.

Πιάσε όλα τα μαλλιά με ένα claw clip με πέρλες

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Megan (@designorfashion)

Τα claw clips λογικά τα βλέπεις ήδη παντού στο TikTok ως την πιο εύκολη και φθηνή λύση για ένα πολύ κομψό hairstyle. Ε, λοιπόν, έκαναν και αυτά την επιστροφή τους και σίγουρα η συλλογή σου θα αρχίσει να μεγαλώνει και πάλι.

Κάτω από το hair bun σου

Ίσως να αποφεύγεις μέχρι σήμερα τα hairbun, γιατί κάθε φορά που τα δοκιμάζεις, ξεφεύγουν πολλές τρίχες στο κάτω μέρος. Το αποτέλεσμα; Μέσα σε μισή ώρα φαίνεσαι επιεικώς ξεμαλλιασμένη. Και εδώ τη λύση δίνουν τα hair clips, καθώς μπορείς να βάλεις 2-3 κάτω από το hair bun σου για μεγαλύτερη σταθερότητα.

featured image: @anna__laplaca