Εάν μένεις στο Παγκράτι ή απλά έτυχε να περνάς από την οδό Αρχελάου τότε σίγουρα γνωρίζεις ήδη το κατάστημα Hallelujah.

Είναι ένα brand που κρατάει αποστάσεις από το fast fashion και κινείται με γνώμονα την απλότητα και, κυρίως, την άνεση. Εδώ θα βρεις ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι, ειδικά για την περίοδο που διανύουμε.

Minimal γραμμές χωρίς περιττές λεπτομέρειες και κομμάτια που μπορείς να τα φοράς όλη την ημέρα, χωρίς να νιώθεις πως δεν σε αντιπροσωπεύουν.

Τι άλλο χρειάζεται να ξέρεις για αυτό το brand;

Ήταν το πρώτο κατάστημα που άνοιξε στην – πολυσύχναστη πλέον – οδό Αρχελάου, στο Παγκράτι. Μάλιστα δεν δίστασε να κάνει το ”ντεμπούτο” του το 2008, μέσα στην οικονομική κρίση. Από το τόσο θαρραλέο του ξεκίνημα μπορείς να καταλάβεις πόσο θάρρος και έμπνευση κρύβεται στις δημιουργίες του.

Το Hallelujah πρόκειται για ένα fashion brand με τελείως «ανεξάρτητο» urban στιλ, που δεν υποτάσσεται στις τάσεις της μόδας και απορρίπτει τη ματαιοδοξία των trends. Σκοπός του είναι να σε κάνει να φοράς ό,τι σου αρέσει, όποτε σου αρέσει!

Πίσω από το brand βρίσκεται η σχεδιάστρια και ιδιοκτήτρια Ελευθερία Δομένικου, η προσωπικότητα της οποίας είναι ο βασικός μοχλός γύρω από την επικοινωνία και την επιτυχία του Hallelujah.

Για το Hallelujah εργάζονται μερικές ακόμα ταλαντούχες γυναίκες. Η καθεμιά τους είναι expert στον δικό της τομέα της και όλες μαζί πρεσβεύουν την ίδια φιλοσοφία. Η φωτογράφος Αλίνα Λέφα, που με κάθε της δουλειά ανεβάζει ακόμα περισσότερο τον πήχη της αισθητικής του brand. Η πατρονίστ Αργυρώ Βασιλείου που δίνει πνοή στις ιδέες. Η Social Media Manager Κατερίνα Ρηγοπούλου που με τη μοναδική της αισθητική, γνώση και ένστικτο επικοινωνεί το brand με τον καλύτερο τρόπο. Τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο εάν δεν υπήρχε αυτή η ομάδα πίσω από το brand.

Tο Hallelujah eίναι ethical από την πρώτη στιγμή της γέννησης του, πριν ακόμα γεννηθεί ο όρος «ethical fashion» στην Ελλάδα. Υπάρχει απόλυτη διαφάνεια σε ό,τι έχει να κάνει με πρακτικές, εργασιακές σχέσεις και τα προσφερόμενα προϊόντα. Ακόμη όλες οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία των συλλογών Hallelujah επιλέγονται με κριτήριο τη φυσική σύνθεση και το sustainability. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργούνται μικρές συλλογές με προσεκτικά διαλεγμένα υφάσματα και υλικά που δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον.

O κάθε επισκέπτης του Hallelujah είναι ένας εν δυνάμει νέος φίλος και μέλος αυτής της μεγάλης νοητής παρέας, που αποτελείται από δημιουργούς και φίλους του brand. Όλοι αυτοί μοιράζονται τις ίδιες αξίες: Αγάπη για το design και τις τέχνες, πάθος για το ωραίο όχι μόνο σε επίπεδο εικόνας αλλά και ψυχής, σκληρή δουλειά και ταπεινότητα.

Και φυσικά, πάνω από όλα χιούμορ! Άλλωστε το moto του Hallelujah είναι το «We work for happiness». Και αυτή η φράση αντικατοπτρίζεται σε όλες τις εργασιακές σχέσεις αλλά και στους στόχους γύρω από το brand.

Ακόμα, στο Hallelujah φιλοξενούνται δουλειές πολλών άλλων Ελλήνων σχεδιαστών, που η Ελευθερία Δομένικου επιλέγει με πολλή αγάπη και εκτίμηση. Έτσι, το Hallelujah Store έχει εξελιχθεί σε ένα hub όπου οι σχεδιαστές αυτοί συναντιούνται, αλληλεπιδρούν και προβάλλονται, προωθώντας έτσι το σύγχρονο ανεξάρτητο Ελληνικό design.

Όπως κατάλαβες, το Hallelujah επιβίωσε μέσα στην κρίση και συνεχίζει την πορεία του χάρη στην αγάπη, την πιστή προτίμηση και την ειλικρινή στήριξη των υπέροχων ανθρώπων που το αγάπησαν. Δεν είναι τυχαίο το πόσο διάσημα έγιναν τα Hallelujah Bazaars, που γίνονται δύο φορές το χρόνο. Αυτά είναι η αιτία που συγκεντρώνονται στην Αρχελάου πλήθος υπέροχων πλασμάτων και προσωπικοτήτων. Μη χάσεις λοιπόν το επόμενο!

Hallelujah Studio: Αρχελάου 32, Παγκράτι 

Shop | Facebook | Instagram