Μια από τις μεγαλύτερες τάσεις για το 2019 είναι και τα hair clips. Τα αξεσουάρ που μπορείς να προσαρμόσεις σε κάθε χτένισμα, αναβαθμίζοντας το look σου με πολύ απλό τρόπο. Με γράμματα, στρας, άλλα στολίδια, βελούδινες λεπτομέρειες ή σε μεταλλικές αποχρώσεις, αλλάζουν εντελώς την εμφάνισή σου και δίνουν αυτό το ‘κάτι’ που πολλές φορές θες να προσθέσεις αλλά δεν γνωρίζεις πώς.

Δες παρακάτω τους top τρόπους να υιοθετήσεις σωστά το trend των hair clips.

Μαλλιά πίσω

Συνδυάζοντας το outfit με τα αξεσουάρ μαλλιών, μια απλή χαμηλή αλογοουρά μετατρέπεται στο καλύτερο χτένισμα. Διάλεξε clips που συνδικάζονται αρμονικά μεταξύ τους και προσδίδουν στυλ χωρίς υπερβολές.

Επιλογές

Από την άλλη, δεν είναι ανάγκη να κινηθείς συνδυαστικά. Έκφρασε τη δημιουργικότητά σου και διάλεξε εκείνα που σου ταιριάζουν καλύτερα. Έχεις άπειρες επιλογές, και ειδικά ένα σχέδιο σε ταρταρούγα δεν θα σε απογοητεύσει.

Shine bright

Πέρασε το μήνυμα που εσύ θέλεις, εντυπωσιάζοντας και αναβαθμίζοντας το χτένισμά σου. Ειδικά εάν έχεις κοντά ή καρέ μαλλιά, τα hair clips θα κάνουν τη δουλειά χωρίς να πρέπει να χτενιστείς με συγκεκριμένο τρόπο. Μπορείς επίσης να στερεώσεις τη φράντζα ή τις πιο μακριές αφέλειες στο πλάι του προσώπου, αλλάζοντας έτσι το look σου με έναν cool τρόπο.

Πέρλες

Πόσο chic και διαχρονικά; Για μια βραδινή εμφάνιση, θα χρειαστείς απλά ένα μικρό μαύρο φόρεμα και ένα από τα παραπάνω hair clips ώστε να δώσεις μια αίσθηση πολυτέλειας στην εμφάνισή σου. Κάνοντας χαλαρές μπούκλες θα δώσεις διάσταση στο χτένισμά σου, ενώ η προσθήκη των clips θα κάνει ένα ωραίο παιχνίδισμα με τα μαλλιά σου.


featured image: dollskill.com