omeleta

Η πιο gourmet ομελέτα που έχεις φάει είναι αυτή με σπαράγγια και κατσικίσιο τυρί

Αυτή η ομελέτα με σπαράγγια και κατσικίσιο τυρί είναι ίσως η πιο gourmet εκδοχή ομελέτας που έχεις φτιάξει ποτέ.

Τα υλικά που θα χρησιμοποιήσεις μπορείς εύκολα να βρεις από Έλληνες παραγωγούς και ειδικά αν επιλέξεις φρέσκα αυγά, θα είναι η καλύτερη ομελέτα που έχεις φάει. Δοκίμασε με αυτή τη συνταγή να φτιάξεις το τέλειο πρωινό που χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις τη μέρα σου.

Θα χρειαστείς:

2 κ.σ. ελαιόλαδο

3 μεγάλα σπαράγγια καθαρισμένα και κομμένα σε φέτες

1 κ.σ. σχοινόπρασο ψιλοκομμένο

3 αυγά

αλατοπίπερο

30 γρ. κατσικίσιο τυρί με μυρωδικά

Μέθοδος:

Σε ένα μπολ αλατοπιπέρωσε και ανάδευσε τα αυγά.

Σε ένα τηγάνι πρόσθεσε 1 κ.σ. ελαιόλαδο και πρόσθεσε τα σπαράγγια. Μαγείρεψε τα για περίπου 4 λεπτά και βάλε τα σε ένα πιάτο.

Στο ίδιο τηγάνι πρόσθεσε το υπόλοιπο λάδι και μόλις ζεσταθεί ρίξε τα αυγά.  Άφησε τα για ένα λεπτό και πρόσθεσε από πάνω τα σπαράγγια. Καπάκωσε για ένα λεπτό και στη συνέχεια σέρβιρε.

Πρόσθεσε από πάνω το κατσικίσιο τυρί και ετοιμάσου να απολαύσεις το πρωινό σου.

featured photo: www.thishealthytable.com
0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.