Αυτή η συνταγή από το greciantaste είναι ό,τι χρειαζόσουν για το καλοκαίρι σου. Είναι μια ντοματοτυρόπιτα που θα τη φτιάξεις στο τηγάνι, είναι εύκολη, τραγανή και άκρως καλοκαιρινή!

Υλικά:

Για το φύλλο:

  • 5 φύλλα κρούστας
  • ελαιόλαδο

Για τη γέμιση:

  • 2 ντομάτες, ψιλοκομμένες
  • 100 γραμμάρια φέτα, τριμμένη
  • 150 γραμμάρια ανθότυρο, τριμμένο
  • 50 γραμμάρια κίτρινο τυρί που λιώνει, τριμμένο
  • 1 κουταλιά της σούπας ρίγανη

Εκτέλεση:

Λάδωσε το τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο. Άπλωσε το πρώτο φύλλο κρούστας και λάδωσέ το και αυτό. Πρόσθεσε σταυρωτά άλλα 2 φύλλα κρούστας. Λάδωσε κάθε φύλλο πάντα. Για τη γέμιση ανακάτεψε όλα τα υλικά και πρόσθεσέ τα στα φύλλα. Κλείσε τις άκρες των φύλλων προς τα μέσα. Πρόσθεσε τα άλλα 2 φύλλα από πάνω. Μάζεψε τις άκρες των φύλλων προς τα μέσα. Πάντα λαδώνεις όλα τα φύλλα.

Ψήσε στο τηγάνι σε μέτρια θερμοκρασία για 12-15 λεπτά. Κάθε 5 λεπτά γυρνάς πλευρά για να ροδίσει. Σε περίπτωση που έχεις αποσπώμενο τηγάνι το βάζεις στο φούρνο για 20 λεπτά στους 200 βαθμούς.α

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Ρυζόγαλο, ή αλλιώς τα παιδικά σου χρόνια σε ένα μπολ