Έχει περάσει τόσο καιρός από τη μέρα που είδαμε το To All the Boys I’ve Loved Before στο Netflix και -let’s face it- ο Noah Centineo μας λείπει. Το στερητικό είναι πραγματικό. Παρόλο που τον χαιρόμαστε στο Instagram, τον θέλουμε και on screen. Αλλά μη φοβάσαι, ο Noah λογικά άκουσε το κλάμα μας και επιστρέφει. Και πάλι στο Netflix.

Η αγαπημένη μας πια πλατφόρμα μοιράστηκε πριν κάποιες μέρες δύο φωτογραφίες από την επερχόμενη rom-com με τον Noah, The Perfect Date. Είναι αντικειμενικά πανέμορφος στο κοστούμι του όσο δειπνεί με την Camila Mendes του Riverdale.

Αν σου άρεσε το TATBILB, τότε θα λατρέψεις αυτή την ταινία. Συνεχίζει να παίζει τον ρόλο του “fake boyfriend”, αλλά αυτή τη φορά μαζεύει χρήματα για το πανεπιστήμιο. Δημιουργεί ένα app όπου μπορεί κάποιος να τον “νοικιάσει” για μια νύχτα. Στο τέλος, καταλήγει να ερωτεύεται το κορίτσι των ονείρων του.

Σύμφωνα με το Deadline, η Camila θα παίζει τη Shelby Pace, μια όμορφη, fashionable μαθήτρια ιδιωτικού σχολείου που έχει βαρεθεί τα πλούσια αγόρια της τάξης της. Ενώ η Laura Marano “μια πλούσια και προνομιούχα κοπέλα που έχει την ανάγκη να είναι ο εαυτός της με κάθε κόστος”.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Noah και η Laura δουλεύουν μαζί σε ένα project. Πίσω στο 2011, όταν ο Noah είχε ακόμα το κλασικό haircut του “ωραίου αγοριού”, έπαιξε το πρώτο crush της Laura στο Austin and Ally. Και οι δύο έχουν μεγαλώσει από τότε, αλλά η χημεία είναι ακόμα έντονη. Ή μήπως η Camila θα κλέψει την καρδιά του τελικά;

Θα πρέπει να περιμένεις μέχρι το καλοκαίρι για να μάθεις. Αλλά αν κρίνουμε από τις επιλογές του Netflix, δε θα μας αφήσει ανικανοποίητες για κανένα λόγο.

Δες ακόμα:

10 πράγματα που δεν ήξερες για τον Noah Centineo, το καινούργιο μας crush


featured image: AZCentral.com