Την ημέρα που κυκλοφόρησε η ταινία All the Boys I Loved Before, η ζωή του Noah Centineo άλλαξε δραστικά. Κέρδισε αμέσως την προσοχή του κοινού και απέκτησε εν μια νυκτί εκατομμύρια θαυμάστριες σε όλον τον κόσμο. Σε διάστημα λίγων εβδομάδων κυκλοφόρησε και το Sierra Burgess is a Loser και ο ίδιος απογειώθηκε. Εμφανίστηκε σχεδόν ταυτόχρονα σε δύο πρωταγωνιστικούς ρόλους κομμένους και ραμμένους πάνω του, κάνοντας τον τον απόλυτο ζεν πρεμιέ που καίει καρδιές.

Φυσικά δεν είναι αυτή η πρώτη του δουλειά. Ο Noah είναι ο Kουβανός στο video clip Havana της Camila Cabello. Είναι ο Jesus στο The Fosters και έχει παίξει αρκετούς μικρούς ρόλους σε σειρές της Disney, καθώς δουλεύει από τότε που ήταν 8 χρονών. Θέλοντας να γνωρίσουμε καλύτερα το νέο μας ιντερνετικό αγόρι, ψάξαμε κάθε δήλωση, κάθε εμφάνιση και κάθε συνέντευξή του και θα τα μοιραστούμε μαζί σου.

1. Στον ελεύθερό του χρόνο γυμνάζεται, διαβάζει λογοτεχνία, κάνει διαλογισμό και παίζει κιθάρα. Plus: Λέει πως αποφεύγει την τεχνολογία, όποτε αυτό είναι δυνατό.

2. Όταν κυκλοφόρησε το All the Boys I’ve Loved Before, τον ακολούθησαν ένα εκατομμύριο χρήστες στο Instagram σε μόλις 24 ώρες! Πλέον μετρά πάνω από 7 εκατομμύρια followers κι ο αριθμός αυξάνεται συνέχεια.

3. Έχει πει πως το καλύτερο ραντεβού ήταν όταν ζήτησε από μια κοπέλα να πάει στο δωμάτιό του, την ώρα του ηλιοβασιλέματος. Σύμφωνα με τον ίδιο, αντάλλαξαν βιβλία και διάβαζαν επί τρεις ώρες.

4. Ο Noah μοιάζει πολύ με τον Mark Ruffalo και θα ήθελε πολύ να παίξει τον πατέρα του στο sequel του All the Boys I Loved Before.

5. Εκεί έξω υπάρχει ένα βίντεο του Noah Centineo στο οποίο είναι γυμνός και κάνει… διάφορα πράγματα με τον εαυτό του. Δεν θα σου πούμε πού θα το βρεις, αλλά είναι εκεί έξω. Αν το ψάξεις θα το βρεις. Αλλά να ξέρεις ότι κάποιος το διέρρευσε χωρίς την άδεια του.

6. Υπάρχουν φήμες πως ο Noah και η Lana Condor, η συμπρωταγωνίστρια του στο All the Boys I Loved Before, είναι ζευγάρι στην πραγματικότητα. Την αποκαλεί «αγάπη της ζωής του» και οι κοινές τους φωτογραφίες είναι πραγματικές και όχι από κάποιο σημείο της ταινίας που δεν είδαμε.

youtube.com

7. Το τελευταίο διάστημα περνά πολύ ώρα στην μπανιέρα του. Προσπαθεί να ξεκλέψει χρόνο από τους έντονους ρυθμούς των συνεντεύξεων μένοντας παραπάνω ώρα στην μπανιέρα του και κάνοντας διαλογισμό.

8. Λατρεύει τις ρομαντικές κομεντί. Οι αγαπημένες του είναι, το 13 going 30, Failure To Launch, How To Lose A Guy in 10 Days, What Happens in Vegas, You’ve Got Mail και περισσότερο από όλες το Serendipity.

9. Το σημάδι που έχει στο πρόσωπο του είναι από επίθεση σκύλου. Όταν ήταν έξι χρονών τον δάγκωσε ένα Mastiff και τον τραυμάτισε σοβαρά.

10. Θα τον δούμε σύντομα μαζί με την Camila Mendes από το Riverdale, στη νέα ταινία The Stand In και στο reboot του Charlie’s Angels.


featured image: Daniel Dorsa|nytimes.com