Για παράδειγμα, ο Παρθένος αισθάνεται ότι έχει κολλήσει στο ίδιο σημείο επειδή η πρόοδος που έχει κάνει είναι πολύ μικρή για να τη δει κι αυτό του δημιουργεί συναισθήματα στασιμότητας. Δεν κρίνουμε.

Κριός

Αισθάνεσαι στάσιμος όταν βρίσκεσαι σε ένα σταυροδρόμι και δεν έχεις ιδέα ποιος δρόμος θα ήταν καλύτερος για σένα — αλλά δεν χρειάζεται να βιαστείς για την απόφασή σου, πάρε τον χρόνο σου.

Ταύρος

Νιώθεις κολλημένος όταν η ζωή σου μοιάζει πολύ προβλέψιμη και νιώθεις ότι ζεις την ίδια ακριβώς μέρα ξανά και ξανά χωρίς αλλαγές — αλλά έχεις τη δύναμη να το αλλάξεις μόνος σου αυτό.

Δίδυμοι

Έχεις αυτά τα συναισθήματα στασιμότητας επειδή συνεχίζεις να αντιμετωπίζεις την απόρριψη και την αποτυχία — αλλά αυτά τα μαθήματα είναι μια ευκαιρία να αναπτυχθείς και μπορούν πραγματικά να σε φέρουν πιο κοντά στη σωστή κατεύθυνση.

Καρκίνος

Αισθάνεσαι κολλημένος επειδή αντιστέκεσαι στις αλλαγές και αποφεύγεις να κάνεις τις αλλαγές που ξέρεις καλά ότι θα σε ωφελήσουν μακροπρόθεσμα — αλλά επίσης ξέρεις καλά ότι μπορείς να χειριστείς περισσότερα από όσα νομίζεις.

Λέων

Φαίνεται ότι μένεις στάσιμος, ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά προσπαθείς να προχωρήσεις— αλλά να θυμάσαι πως η πρόοδος απαιτεί χρόνο και δεν συμβαίνει πάντα τόσο γρήγορα όσο θέλουμε.

Παρθένος

Αισθάνεσαι κολλημένος επειδή η πρόοδος που έχεις κάνει είναι πολύ μικρή για να τη δείς – αλλά αυτή η πρόοδος εξακολουθεί να συμβαίνει είτε είναι ορατή είτε όχι.

Ζυγός

Νιώθετε κολλημένος επειδή νιώθεις ότι όλοι οι άλλοι ξέρουν τι κάνουν εκτός από εσένα – αλλά αυτό είναι μάλλον μια ψευδαίσθηση μιας και οι περισσότεροι από τους άλλους είναι πιθανότατα  στην ίδια σελίδα με σένα.

Σκορπιός

Νιώθεις κολλημένος επειδή δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο για το οποίο ανυπομονείς τώρα – αλλά μπορείς να σχεδιάσεις τα επόμενα πράγματα που θα σε κάνουν να ανυπομονείς για τη ζωή ξανά.

Τοξότης

Νιώθεις αυτά τα συναισθήματα στασιμότητας όταν δεν είσαι σίγουρος τι θα σε έκανε ευτυχισμένο ή σε τι πρέπει να δώσεις προτεραιότητα — αλλά δεν χρειάζεται να έχεις όλες τις απαντήσεις αυτή τη στιγμή, μπορεί να χρειάζεται χρόνος για να το καταλάβεις.

Αιγόκερως

Αισθάνεσαι κολλημένος εκείνες τις φορές που παρατηρείς ότι έχεις ξεπεράσει ορισμένους μεγάλους στόχους από τη λίστα σου και δεν είσαι σίγουρος τι να κάνεις και με τι να καταπιαστείς στη συνέχεια — δεν χρειάζεται να πιέζεις τον εαυτό σου και μπορείς να χαλαρώσεις για λίγο.

Υδροχόος

Νιώθεις ότι έχεις σκαλώσει στο ίδιο σημείο κάθε φορά που η απαισιοδοξία σου έχει καταλάβει το μεγαλύτερο μέρος του μυαλού σου και ανησυχείς ότι οι στόχοι σου δεν είναι σε καλό σημείο – αλλά μπορείς να νικήσεις τις πιθανότητες και να πραγματοποιήσεις ό,τι ονειρεύεσαι- κατά βάθος το ξέρεις.

Ιχθύες

Αισθάνεσαι κολλημένος στο ίδιο σημείο επειδή δεν παίρνεις επαίνους από τα άτομα που προσπαθείς να εντυπωσιάσεις — αλλά πρέπει να θυμάσαι ότι η δική σου άποψη έχει μεγαλύτερη σημασία τελικά.