Ρώτα τρία άτομα να σου πουν την άποψή τους για εσένα και το πιθανότερο είναι να ακούσεις τρεις τελείως διαφορετικές απόψεις. Δεν συσχετιζόμαστε με όλους τους ανθρώπους με τον ίδιο τρόπο. Άλλες πτυχές τους χαρακτήρα μας γνωρίζουν οι συνάδελφοί μας, άλλες η οικογένεια μάς και άλλες οι φίλοι μας. Για αυτόν το λόγο ίσως κάποιος να έχει μια λανθασμένη άποψη για εσένα.

Μάθε λοιπόν ποια είναι πιο λανθασμένη άποψη που έχουν οι άλλοι για εσένα, με βάση το ζώδιο σου.

Κριός

Όλοι υποθέτουν ότι είσαι άκαρδη. Ό,τι είναι ελάχιστα τα πράγματα που σε συγκινούν. Υποτιμούν όμως το πόσο μακριά είσαι διατεθειμένη να φτάσεις εάν κάποιος πειράξει τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Ταύρος

Οι περισσότεροι άνθρωποι που σε γνωρίζουν πολύ επιφανειακά πιστεύουν ότι είσαι τρομερά ανώριμη. Εσύ όμως ξέρεις καλά το πόσο ώριμη και υπεύθυνη είσαι όταν είναι απαραίτητο.

Δίδυμοι

Γιατί όλοι πιστεύουν πως είσαι ονειροπόλα και πως δεν πατάς στη γη; Λίγοι γνωρίζουν όμως πόσες γνώσεις και πόση σοφία κρύβεις μέσα σου.

Καρκίνος

Όποιος δεν σε ξέρει καλά πιστεύει για εσένα πως είσαι πολύ χαμηλών τόνων και πως έχεις μια παθητική στάση για ό,τι συμβαίνει γύρω σου. Οι δικοί σου άνθρωποι όμως ξέρουν πόσο δυναμική είσαι και πόσο παθιάζεσαι με ό,τι πραγματικά σε αφορά.

Λέων

Όλοι υποθέτουν ότι είσαι τρομερά εγωίστρια. Αυτό όμως που δεν μπορούν να υποθέσουν είναι πως δείχνοντας τον εγωισμό σου απλά προστατεύεσαι από κάποιες δύσκολες καταστάσεις.

Παρθένος

Αρχικά δείχνεις πολύ εσωστρεφής και κλειστός χαρακτήρας. Η αλήθεια είναι όμως πως προσαρμόζεσαι τέλεια σε όλες τις κοινωνικές περιστάσεις και πάντα βρίσκεις τρόπους σύνδεσης με άλλους ανθρώπους.

Ζυγός

Όλοι πιστεύουν πως το μεγαλύτερο σου ελάττωμα είναι η αναποφασιστικότητά σου. Δεν μπορούν να φανταστούν όπως το πόσο σοβαρά σκέφτεσαι πριν από τη λήψη κάθε απόφασης για να μην κάνεις κάποιο λάθος.

Σκορπιός

Οι γύρω σου πιστεύουν πως δεν παίρνεις τίποτα στα σοβαρά και το μόνο που κάνεις είναι να υποτιμάς κάθε σοβαρή κατάσταση. Λίγοι γνωρίζουν πόσο σοβαρά σκέφτεσαι και ενεργείς μόλις προκύψει κάποιο πρόβλημα.

Τοξότης

Πολλοί άνθρωποι υποθέτουν ότι είσαι ψυχρός. Και είναι λογικό να το πιστεύουν αφού είσαι εξαιρετικά θερμός και φιλικός μόνο με τους πολύ κοντινούς σου ανθρώπους.

Αιγόκερως

Γιατί όλοι οι άνθρωποι που σε γνωρίζουν νιώθουν πως είσαι αδιάφορη για όλα; Ίσως επειδή μόνο εάν νιώσεις άνετα με κάποιος γίνεσαι φιλική και πιο διασκεδαστική.

Υδροχόος

Πρέπει να ξέρεις πως πολλοί πιστεύουν για εσένα ότι είσαι τεμπέλα. Λίγοι έχουν πραγματική επίγνωση για το πόσο αφοσιωμένη είσαι και πόσο σκληρά εργάζεσαι.

Ιχθείς

Όλοι υποθέτουν ότι είσαι η μεγαλύτερη drama queen. Αυτή η πλευρά σου όμως βγαίνει πολύ σπάνια αφού η αλήθεια είναι πως σε γενικές γραμμές σε κυριεύει μια ηρεμία.

featured photo: @axel.bueckert