Μετά τον χωρισμό, η Άνοιξη είναι η επόμενη βασική δικαιολογία που χρειάζεσαι για να τολμήσεις μία μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά σου. Ειδικά φέτος που πολλά trends των προηγούμενων δεκαετιών ξανακάνουν την εμφάνιση τους, είναι ευκαιρία να δοκιμάσεις ό,τι σου είχε μείνει απωθημένο.

Σκέψου, μάλιστα, ότι τα συγκεκριμένα είναι ιδανικά είτε επιλέξεις να κάνεις τις βόλτες σου στον ήλιο, είτε συνεχίζεις τα απανωτά zoom meetings από το σπίτι. Λίγη ανανέωση δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

Mullet

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)

Το mullet είναι από εκείνα τα hair trends που φέτος κάνει τη δυναμική επιστροφή του. Αν, λοιπόν, αναρωτιόσουν για το πώς να περιγράψεις -και να αντιγράψεις- το νέο hairstyle της Miley Cyrus, το mullet είναι αυτό που έψαχνες. Η ανανεωμένη εκδοχή του έχει μερικά ελαφριά σπασίματα στο πλάι και μακρύτερες αφέλειες, ώστε να φαίνεται όσο πιο απλό γίνεται.

Λιλά

 
View this post on Instagram
 

A post shared by olivia o’brien (@oliviaobrien)

Αν ένα χρώμα έχει κυριαρχήσει στις ζωές -και τις ντουλάπες- όλων, αυτό είναι το λιλά. Δε θα μπορούσε, λοιπόν, να λείπει και από τις νέες τάσεις στα hairstyles. Αν αναζητείς ένα hairstyle που θα σου φτιάχνει κάθε μέρα τη διάθεση, δοκίμασε το λιλά χρώμα. Ή έστω οτιδήποτε παστέλ θα έχει τα ίδια αποτελέσματα.

Bubble ponytail

 
View this post on Instagram
 

A post shared by M I C H A E L A J A N E (@micjanee)

Την κλασική αλογοουρά και τα buns τα έχεις ήδη βαρεθεί έχοντας περάσει έναν χρόνο στο σπίτι. Αν χρειάζεσαι ένα level-up σε αυτό το απλό, καθημερινό και βολικό hairstyle, μπορείς να δοκιμάσεις το bubble ponytail. Δεν χρειάζεται καν να επισκεφθείς το κομμωτήριο, αρκεί να έχεις στο σπίτι αρκετά λαστιχάκια για τα μαλλιά.

Αυστηρό bob

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Karolina Ościk-Alama (@cajmel)

Πάρ’το σαν το σημάδι που έψαχνες για να κόψεις επιτέλους τα μαλλιά σου κοντά. Το αυστηρό bob δεν είναι κάποιο trend που εμφανίστηκε ξαφνικά την Άνοιξη του 2021. Αντιθέτως, είναι αυτό που υπάρχει πάντοτε στο πίσω μέρος του μυαλού σου, αλλά πάντα έρχεται δεύτερο στις επιλογές του. Εμείς πάντως λέμε ότι αυτή η Άνοιξη είναι η ευκαιρία σου.

Ξανθές ανταύγειες μπροστά

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Javi🧚🏽 (@javiera)

Το καλύτερο το κρατήσαμε για το τέλος. Θα έχεις δεί και εσύ ήδη στο feed σου ολοένα και περισσότερο κόσμο να αγαπά το platinum blonde. Αν, όμως, είσαι μελαχρινή και διστάζεις να κάνεις μία τόσο μεγάλη αλλαγή, μπορείς κάλλιστα να δοκιμάσεις μερικές ξανθές ανταύγειες που θα πλαισιώνουν το πρόσωπό σου. Τα λεγόμενα platinum blonde streaks έχουν ξεκάθαρες επιρρόες από ’90s και σίγουρα δε μπορούμε να αντισταθούμε σε αυτό.

featured image: @barbieferreira