Υπάρχουν άνθρωποι που τους αρέσει να ζουν μέσα στο δράμα. Τους αρέσει η ένταση, οι συγκρούσεις, το να παίρνουν μέρος σε διαμάχες που μπορεί να μην τους αφορούν καν. Είναι αυτοί οι άνθρωποι που μετατρέπουν οποιαδήποτε κατάσταση, ακόμα και την πιο ασήμαντη, σε μια δραματική ταινία μικρού μήκους. Στο τέλος της ημέρας βέβαια τα έχουν ξεχάσει όλα και τους λατρεύουν όλους. Εάν βλέπεις τον εαυτό σου μέσα σε αυτήν την περιγραφή, τότε μάλλον ανήκεις σε ένα από τα παρακάτω τέσσερα ζώδια.

Δίδυμοι: Δεν φταις εσύ, φταίει που βαριέσαι εύκολα

Είναι τέτοια η φύση σου Δίδυμε. Είσαι λίγο άστατος, πολύ κοινωνικός και εξαιρετικά χειριστικός. Αυτό σε κάνει τον μοναδικό άνθρωπο που μπορεί να εμπλακεί σε καυγά ακόμα και από απόσταση. Ψιθυρίζεις ό,τι ακούς στους γύρω σου, αποκαλύπτεις μυστικά άλλων, και γενικά προκαλείς αναταραχές. Το θέμα με εσένα είναι πως καταφέρνεις να μην φαίνεται πως είσαι εσύ αυτός που έχει ξεκινήσει όλο το δράμα, αλλά οι άλλοι. Και αυτό είναι που σε διασκεδάζει περισσότερο.

Καρκίνος: Ίσως να είσαι περισσότερο συναισθηματικός από ότι χρειάζεται

Ο Καρκίνος είναι πολύ ευαίσθητος και έχει και τρομερή ενσυναίσθηση. Του είναι εξαιρετικά δύσκολο να κρατήσει τα συναισθήματα του μόνο για τον εαυτό του. Και αυτό του δημιουργεί προβλήματα αφού δημιουργεί πολύ συχνά καυγάδες. Γνωστός για την συνεχόμενη αλλαγή της διάθεσής του επίσης, ένας Καρκίνος μπορεί να φαίνεται εντάξει τη μια στιγμή και έξαλλος την επόμενη. Τα παίρνει όλα προσωπικά και μετά πολύ δύσκολα του αλλάζεις γνώμη. Το αποτέλεσμα; Φυσικά, λίγο -εως πολύ- δράμα.

Λέων: Έχεις μια τάση για οτιδήποτε δραματικό

Όταν πρόκειται για τον Λέων, όλος ο κόσμος είναι μια θεατρική σκηνή και αυτός φυσικά ο πρωταγωνιστής. Δεν έχει σημασία το τί ακριβώς θα κάνει. Αρκεί να κάνει μια δραματική και grande είσοδο. Ακόμα κι αν έχει πάει στο σούπερ μάρκετ θέλει να είναι σίγουρος πως όλοι τον κοιτάνε. Δεν μπορεί αλλιώς, νιώθει ανασφάλεια. Είναι πολύ σημαντικό για αυτόν να κλέβει την παράσταση και για αυτόν τον λόγο χρησιμοποιεί όλα του τα μέσα. Ειδικά όταν είναι στεναχωρημένος ή αναστατωμένος. Μην σχολιάσουμε το πως αντιδρά όταν τον έχουν αδικήσει. Ό,τι και να φανταστείς είναι λίγο.

Παρθένος: Υπερανάλυση, ο καλύτερος σου φίλος

Το δράμα ενός Παρθένου δεν το καταλαβαίνεις εύκολα. Αλλά υπάρχει, είναι πάντα εκεί, έτοιμο να εκραγεί πάνω σου. Οι Παρθένοι αγχώνονται υπερβολικά εύκολα και τείνουν να σκέφτονται – η καλύτερα να επινοούν- προβλήματα για πολύ μεγάλο διάστημα. Προκαλεί στον εαυτό του τόσο άγχος που η σκέψεις του γίνονται χαοτικές και βγαίνει εκτός λειτουργίας. Παρόλα αυτά δεν θα κάνει σκηνή πολύ εύκολα. Ένα Παρθένος πρέπει να έχει πιεστεί πραγματικά πολύ για να δεις το δράμα του. Αλλά όταν το δεις, δεν θα το ξεχάσεις ποτέ!

featured photo: unsplash.com/@naomi_august