Όλοι είχαμε μείνει με το στόμα ανοιχτό όταν τον περασμένο Δεκέμβριο κυκλοφόρησε μία καμπάνια του οίκου Gucci, αφιερωμένη στην αντισυμβατική ομορφιά. Μοντέλα από όλον τον κόσμο ενσάρκωσαν αυτή την ιδέα και απέδειξαν τελικά ότι η ομορφιά δεν γνωρίζει στεγανά και πρότυπα. Ανάμεσα στους ανθρώπους που πλαισίωσαν την καμπάνια βρισκόταν και η Ellie Goldstein.

Από την πρώτη κιόλας μέρα, κυκλοφόρησαν πολύ τίτλοι που αναφέρονταν στο 18χρονο μοντέλο με σύνδρομο Down. Έκτοτε η ίδια έδωσε αρκετές συνεντεύξεις ώστε να μπορούμε εμείς σήμερα να την θαυμάζουμε και να ξέρουμε μερικά ακόμη πράγματα για εκείνη που την κάνουν μοναδική.

H Ellie Goldstein ήταν πάντοτε ένα ονειροπόλο κορίτσι, με αποφασιστικότητα, δημιουργικότητα για όρεξη για όλα όσα καταπιάνεται

1.Ήθελε από πάντα να βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής και να γίνει διάσημη. Έτσι όταν αυτό τελικά συνέβη, δεν ήταν έκπληξη για εκείνη.

2. Όταν γεννήθηκε, οι γιατροί είπαν στη μητέρα της ότι η κόρη της δε θα μπορέσει ούτε να περπατήσει ποτέ, ούτε να μιλήσει.

3. Πήγε για πρώτη φορά σε πρακτορείο μοντέλων στα 15 της. Πρόκειται για το Zebedee Management, ένα inclusive πρακτορείο μοντέλων που εκπροσωπεί ανθρώπους που κάνουν τη διαφορά στη μόδα και την ομορφιά.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Ellie G (@elliejg16_zebedeemodel)

4. Ο ορισμός που δίνει εκείνη στην ομορφιά είναι: Να είσαι πάντοτε ο εαυτός σου και να δείξεις και στον κόσμο ποια πραγματικά είσαι.

5. Είδωλο της καθώς μεγάλωνε ήταν η Marilyn Monroe.

6. Στα 18 της έγινε το πρώτο μοντέλο με σύνδρομο Down που συμμετείχε στην καμπάνια του οίκου Gucci “Unconventional Beauty”.

7. Δεν θα ήθελε να κάνει κάποια αισθητική επέμβαση, γιατί αγαπά τη φυσική ομορφιά της.

8. Από όλες τις πριγκίπισσες της Disney, ταυτίζεται περισσότερο με τη Χιονάτη γιατί έχουν και οι δύο πολύ λευκό δέρμα.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Ellie G (@elliejg16_zebedeemodel)

9. Ασχολείται επαγγελματικά με το θέατρο και το χορό και έχει συμμετάσχει σε πολύ σημαντικές παραγωγές στο Royal Opera House και στο Royal Albert Hall.

10. Στόχος της είναι να συνεργαστεί και με άλλους μεγάλους οίκους, όπως Chanel και Dior.

featured image: Vicki King | Allure