Μέχρι πρόσφατα φήμες την ήθελαν να έχει σχέση με τον David Schwimmer, τηλεοπτικό Ρος, από τη σειρά friends, αλλά τίποτα δεν επιβεβαιώθηκε εν τέλει.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bruce Bozzi (@brucebozzi)

«Κανένας σημαντικός δεν έχει βρεθεί ακόμα στο ραντάρ μου», είπε η Jennifer Aniston και τόνισε:

«Αλλά νομίζω ότι ήρθε η ώρα. Νομίζω ότι είμαι έτοιμη να μοιραστώ τον εαυτό μου με κάποιον άλλον. Δεν το επιθυμούσα για πολύ καιρό και αγαπούσα πραγματικά το γεγονός ότι ήμουν αφεντικό του εαυτού μου. Χωρίς να είμαι μέρος, δηλαδή ενός ζευγαριού, όπως ήμουν από τα 20 μου. Είναι πολύ όμορφο να μπορώ να  αφιερώνω χρόνο για μένα».

Μεταξύ άλλων η ηθοποιός αναφέρθηκε και στα χαρακτηριστικά που θα ήθελε να έχει ο σύντροφος της, αλλά και στον τρόπο που ιδανικά θα ήθελε να τον γνωρίσει.

«Είμαι κορίτσι της παλιάς σχολής» είπε σχολιάζοντας τα διάφορα apps γνωριμιών  «Εδώ πρόκειται για χημεία, και να βλέπει ο ένας τον άλλον. Οι άνθρωποι δεν έρχονται πλέον σε επαφή με τους άλλους ανθρώπους, δεν το κάνουν πια αυτό. Είναι περίεργο», ξεκαθαρίζοντας πως δεν της αρέσουν ιδιαίτερα οι διαδικτυακές γνωριμίες

Τα χαρακτηριστικά που θα ήθελε η Jennifer Aniston στο σύντροφό της

Όπως ανέφερε κατά τη διάρκεια του podcast για εκείνη, το πρώτο φιλί είναι σημαντικό εξηγώντας πως:

«Αυτό καθώς και η ευκολία με την οποία κυλά η συζήτηση την πρώτη φορά. Αυτό είναι, κάπως, ένας καλός δείκτης για την αυτοπεποίθηση του άλλου. Να έχει χιούμορ, σας παρακαλώ, σας ικετεύω. Να είναι γενναιόδωρος, ευγενικός με τους ανθρώπους, ξέρεις, είναι πολύ λίγα τα απαραίτητα στοιχεία».