Σίγουρα όλοι μας έχουμε ζήσει στο παρελθόν όμορφες στιγμές που τις αναπολούμε ανά διαστήματα. Ειδικά τα τελευταία δύο χρόνια με τη μικρή παύση που έγινε στη ρουτίνα μας, αναπολήσαμε μέχρι και τα χρόνια που πηγαίναμε στο νηπιαγωγείο.

Εδώ όμως θα δεις ποια είναι τα τρία ζώδια που το παρακάνουν με τη νοσταλγία και δεν μπορούν με τίποτα να “ξεκολλήσουν” από το παρελθόν τους και να χαρούν το παρόν.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος ζει συνεχώς μέσα από τις αναμνήσεις του, ειδικά τις παιδικές του αναμνήσεις. Γενικά αναπολεί ότι έχει σχέση με την παιδική του ηλικία και την οικογένειά του. Ο Καρκίνος επίσης θυμάται τα πάντα (είτε το θέλει είτε όχι), και ως ζώδιο που αναζητά συνεχώς τη συναισθηματική ασφάλεια, έχει γεμίσει την καρδιά του με αναμνήσεις.

Του παίρνει σχετικά λίγο χρόνο για να ξεπεράσει τον πόνο και βρίσκει τόση χαρά κοιτώντας πίσω όλες τις ευτυχισμένες στιγμές που πέρασε με τους αγαπημένους τους.

Σκορπιός

Ως ένα σταθερό ζώδιο του νερού, ο Σκορπιός βρίσκεται πολύ συχνά συναισθηματικά κολλημένος στο παρελθόν. Ωστόσο, δεν το μοιράζεται ποτέ με άλλους. Του αρέσει να κρατάει τις αναμνήσεις του για τον εαυτό και στους άλλους να δείχνει μόνο τον σκληρό του εαυτό. Ο Σκορπιός επίσης δεν ξεχνάει ποτέ και τίποτα. Αισθάνεται τα πάντα πολύ βαθιά και έτσι συχνά έχει μια σχέση αγάπης-μίσους με τη νοσταλγία.

Τείνει να ρομαντικοποιεί ακόμα και τις πιο οδυνηρές εμπειρίες του, έτσι συχνά βρίσκεται να αναπολεί περισσότερο τις κακές αναμνήσεις αντί τις καλές.

Ιχθύς

Είναι γνωστό το πόσο ονειροπόλος είναι ο Ιχθύς άρα είναι λογικά να νοσταλγεί το παρελθόν. Αισθάνεται άνετα με τις αναμνήσεις από το παρελθόν και αυτός είναι ένας τρόπος για να ξεφύγει από τη σκληρή πραγματικότητα του παρόντος. Είναι ο καλύτερος στο να φτιάχνει στο μυαλό του φαντασιώσεις που είναι πολύ καλύτερες από το παρόν. Ως δημιουργικό ον αναζητάει πάντα τρόπους για να κάνει τη ζωή του πιο ενδιαφέρουσα, ακόμα κι αν όλα αυτά είναι μια φαντασίωση.

Μια όμορφη ψευδαίσθηση είναι ίσως ο καλύτερος φίλος ενός Ιχθύ.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Ταιριάζει Υδροχόος με Υδροχόο; Πώς μπορεί όλοι οι Σκορπιοί να είναι εκδικητικοί;