Από την αυστηρή της αλογοουρά και τα χαρακτηριστικά της γυαλιά μέχρι την αγάπη της για τους πιο ανορθόδοξους στιλιστικούς συνδυασμούς, το στιλ της Jenna Lyons έχει αντιγραφεί ακόμα και στη μικρότερή του λεπτομέρεια. Αυτό οφείλεται στο ταλέντο της να μπορεί να κάνει μια διαφορετική και πολλές φορές τολμηρή εμφάνιση να μοιάζει κομψή. Δεν είναι τυχαίο πως στα χρόνια που υπήρξε creative director και μετά πρόεδρος στην J. Crew (από την οποία αποχώρησε πριν ένα χρόνο), η εταιρία εδραιώθηκε και έδωσε το στίγμα ότι μπορούν εύκολα να συνδυαστούν έντονα χρώματα με denim και διακοσμημένες γόβες.

Η Lyons απολαμβάνει να περνάει χρόνο στο περίπου 325 τετραγωνικών μέτρων loft της στο Soho, στο οποίο υποδέχθηκε τους Times της Νέας Υόρκης. Και εμείς δε μπορέσαμε να αντισταθούμε. Ζηλέψαμε λιγάκι, αλλά εμπνευστήκαμε κιόλας.

Ξύλινα δάπεδα, απλοί τοίχοι, μάρμαρο, πολλά διακοσμητικά και βιβλία, πετρόλ και απόλυτα αρμονικοί συνδυασμοί χρωμάτων είχαν στόχο να συνθέσουν ένα σκηνικό που δεν έχεις ξαναδεί. Και ενώ για πολλούς η διαδικασία ανακαίνισης είναι βαρετή και κουραστική για την ίδια ήταν τόσο απολαυστική όσο και το αποτέλεσμα.

tmag-jenna-slide-fnjy-superjumbo-custom

Στο καθιστικό εντύπωση προκαλεί ο ροζ βελούδινος καναπές, το μαρμάρινο coffee table, το παραβάν, το έργο Cy Twombly (Paris 79) και το άπλετο φως από τα μεγάλα παράθυρα. tmag-jenna-slide-0i3b-blog427-custom H ντουλάπα με τη συλλογή παπουτσιών της, σίγουρα δε σε αφήνει αδιάφορη.

tmag-jenna-slide-nu0w-blog427 Το μπάνιο με έντονο το χαρακτηριστικό του μάρμαρου όπου μαζί με τις λεπτομέρειες ορείχαλκου δίνουν μια αίσθηση πολυτέλειας.

tmag-jenna-slide-t6jm-superjumbo-custom Η κρεβατοκάμαρα με βασικό στοιχείο τον πολυέλαιο και σκεπάσματα στους τόνους του κεραμιδί του γκρι και του μπλε.

Photos: The New York Times