Το Who, What, Wear έκανε το ρεπορτάζ για τη σχέση των Γαλλίδων και των jeans και τις πληροφορίες του άρθρου εμπλούτισε η Morgane Sézalory, ιδρύτρια του label Sézane με δηλώσεις της.

Σύμφωνα με τη Sézalory, η μεγαλύτερη τάση στα jeans για τις Γαλλίδες είναι στην πραγματικότητα: καμία τάση.

Η θεωρία τους είναι ότι δεν χρειάζεται να κοιτάς τις τάσεις, και η Sézalory το επιβεβαιώνει: «Αντί να ακολουθούν στην τελευταία τάση της μόδας, οι Γαλλίδες προτιμούν τη συλλογή τους. Αξιόπιστα απαραίτητα. Ένα καλό τζιν είναι ένα από αυτά. Δεν μπορώ να μιλήσω για όλες τις γυναίκες, αλλά νομίζω ότι φέτος, οι Γαλλίδες θα επιδιώξουν διαχρονικά στυλ που ξεπερνούν τις τάσεις.”

«Το skinny-jean bandwagon κολακεύει τους περισσότερους σωματότυπους», λέει η Sézalory. “Και οι Γαλλίδες αγαπούν πραγματικά ένα αβίαστο στυλ! Το στυλ πρέπει να έχει μια τέλεια ισορροπημένη ελαστικότητα και απαλό υλικό, το οποίο να λειτουργεί ως δεύτερο δέρμα.” Επομένως, αυτά είναι καλά νέα, αν είσαι λάτρης των skinny-jeans.

Τέλος, αν έχεις αμφιβολίες, επίλεξε πιο σκούρα απόχρωση, κι όπως λέει η Sézalory «αυτό θα ταιριάζει με όλα και «ταιριάζει σε κάθε εποχή».