Στο τεύχος Οκτωβρίου της πολωνικής Vogue εμφανίστηκε η Jane Fonda, τραβώντας όλα τα βλέμματα. Στο εξώφυλλο θα τη δεις να φοράει ένα ολόμαυρο σύνολο συνδυάζοντας το με ένα statement καπέλο.

Και εάν μέχρι τώρα σκεφτόσουν τι είναι πραγματικά στιλ και εάν σε κάποια ηλικία το “χάνεις” ή το “βρίσκεις”, σου δίνει την απάντηση.

Μέσα στις σελίδες του τεύχους ποζάρει επίσης φορώντας μια εντυπωσιακή χρυσή μεταλλική καμπαρντίνα.

Το λιγότερο, εκθαμβωτική

Η βραβευμένη με δύο Όσκαρ ηθοποιός δήλωσε ότι ήταν «ενθουσιασμένη» για να μοιραστεί την εικόνα της στο Instagram της, δίνοντας τα εύσημα για την εμφάνισή της στη στιλίστρια Mary Inacio, τον κομμωτή Jonathan Hanousek και τον μακιγιέρ David De Leon.

Η πρώτη φορά που η Jane Fonda είχε εμφανιστεί στο εξώφυλλο της Vogue, ήταν όταν την φωτογράφησε ο Irving Penn για το τεύχος του Ιουλίου του 1959. Δηλαδή, 62 χρόνια πριν.

Η Τζέιν Φόντα στο εξώφυλλο της Πολωνικής Vogue είναι η έμπνευση που έψαχνες
IRVING PENN FOR VOGUE

Η Fonda παραμένει στην πρώτη γραμμή και όσον αφορά το στυλ αλλά και σε ό,τι έχει σχέση με την κλιματική αλλαγή και τον ακτιβισμό.

Πρόσφατα εκδόθηκε μάλιστα ένα βιβλίο της με τίτλο “What Can I Do? The Path From Climate Despair to Action“, το οποίο σύμφωνα με το Instagram της έχει επιλεγεί από την Kaia Gerber για τη λέσχη ανάγνωση του Σεπτεμβρίου.