Η Cameron Diaz, δεν ονειρευόταν ποτέ το γάμο και τη μητρότητα. Χάρη στο σύζυγό της Benji Madden όμως, λέει πως άλλαξε γνώμη και τώρα ζει μια ζωή που δεν είχε ονειρευτεί ποτέ και δεν την αλλάζει με τίποτα.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2015 και το 2019 καλωσόρισαν αθόρυβα και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας το πρώτο τους παιδί, την κόρη τους Raddix.

Η πρώτη γνωριμία με τον Benji Madden

Η Cameron Diaz, γνώρισε τον Benji Madden, frontman των Good Charlotte μέσω της Nicole Richie, η οποία είναι παντρεμένη με τον δίδυμο αδερφό του Benji, Joel.

«Βρεθήκαμε στον ίδιο χώρο εξαιτίας τους, δεν ήταν κανονισμένο να γνωριστούμε», εξήγησε στο podcast της Anna Faris.

Παρά το γεγονός πως τα αδέρφια Joel και Benji Madden είναι δίδυμα, η ηθοποιός λέει ότι τα είναι τα άκρα αντίθετα: «Δεν είναι ίδιοι, είναι τόσο διαφορετικοί», είπε η Diaz και συνέχισε:

 «Παρόλο που είναι δίδυμοι, είναι πολύ, πολύ διαφορετικοί προφανώς. Είδα τον Benjie να περπατάει προς το μέρος μου και σκεφτόμουν, πως είναι πολύ όμορφος δεν τον είχα ξαναδεί. Αλλά όταν τον γνώρισα και είδα πως είναι σαν άνθρωπο αυτό με έκανε πραγματικά να σκεφτώ : «Ω, εσύ είσαι ξεχωριστός, είσαι ο ΕΝΑΣ, είσαι το κρυμμένο στολίδι στη ζωή μου».

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2014 και παντρεύτηκε ένα χρόνο αργότερα στο σπίτι τους στο Μπέβερλι Χιλς με 100 καλεσμένους, μεταξύ των οποίων και διάσημοι φίλοι της Cameron Diaz , Reese Witherspoon, Gwyneth Paltrow, Lionel Richie, Judd Apatow και Drew Barrymore. Ο Joel ήταν κουμπάρος του Benji.

«Ο γάμος ήταν το μεγαλύτερο πράγμα που έχω κάνει στα 40 μου και με άλλαξε με διαφορετικούς τρόπους. Είναι φοβερό. Δεν πίστευα ότι ήταν κάτι που θα έκανα και δεν ξέρω αν θα το είχα κάνει αν δεν είχα γνωρίσει τον άντρα μου» ανέφερε πρόσφατα στο περιοδικό Harper’s Bazaar.