Μαξιμαλιστική ή μινιμαλίστική, σύγχρονη ή vintage, η διακόσμηση του μπάνιου σου μπορεί να είναι όπως ακριβώς την θέλεις εσύ. Μην ξεχνάς πώς το μπάνιο μας είναι ο χώρος όπου χαλαρώνουμε και αποβάλλουμε από πάνω μας όλο το στρες της ημέρας που πέρασε.

Όπως και εάν έχεις φανταστεί τη διακόσμηση του μπάνιου σου, εδώ θα δεις πολλές και ενδιαφέρουσες ιδέες για να πάρεις όλη την έμπνευση που χρειάζεσαι.

Μεγιστοποίησε τον αποθηκευτικό χώρο

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Interior & Design (@indoorsgram)

Κάποιες φορές τα έπιπλα μπάνιου δεν είναι αρκετά ευρύχωρα έτσι ώστε να ικανοποιήσουν όλες τις ανάγκες.  Το καλύτερο που έχεις να κάνεις σε αυτήν την περίπτωση είναι να προσθέσεις εσύ η ίδια κάποιο επιπλέον ράφι, όπου είναι εφικτό.

Η ιδιαίτερη ταπετσαρία

Εάν θέλεις να δώσεις στιλ και μια πιο χαρούμενη αισθητική στον χώρο σου, δοκίμασε μια πιο ιδιαίτερη ταπετσαρία. Κοχύλια, ψαράκια και ό,τι άλλο σου φτιάνει εσένα τη διάθεση, είναι ιδναικό.

Φωτιζόμενος καθρέπτης

Οι φωτιζόμενοι καθρέπτες ανήκουν στις τελευταίες τάσεις διακόσμησης, όσον αφορά το μπάνιο αλλά και το υπνοδωμάτιο, αφού είναι τρομερά λειτουργικοί χωρίς να χάνουν το στιλ τους.

Statement νιπτήρας

Κάποιες φορές, ακόμα και όταν σκεφτόμαστε να ανακαινίσουμε το μπάνιο μας, θεωρούμε δεδομένο πως τα είδη υγιεινής θα είναι λευκά. Γιατί όμως να περιορίσεις τη φαντασία και τη δημιουργικότητά σου όταν υπάρχουν νιπτήρες μπάνιου που μπορούν εύκολα να μεταμορφώσουν όλο τον χώρο;

Πρόσθεσε μια καρέκλα

Εάν σου αρέσει να αφιερώνεις πολύ χρόνο για να ετοιμαστείς, να ντυθείς ή να βαφτείς, το να προσθέσεις μια καρέκλα στο μπάνιο σου είναι μια καλή λύση.

H μαξιμαλιστική εκδοχή του μπάνιου σου

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Me for Craft (@meforcraft)

Εάν δεν είσαι λάτρης της αφαιρετικής διακόσμησης τότε σκέψου μόνο μαξιμαλιστικά. Πρόσθεσε στο μπάνιο σου πιο ”βαριά” έπιπλα, σκούρα χρώματα, μεγάλους καθρέπτες και -γιατί όχι- έναν πολυέλαιο.

Η γεωμετρία είναι φίλη σου

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OMYSA (@omysahome)

Όταν πρόκειται για μικρούς χώρους, όπως συνήθως είναι και το μπάνιο μας, οι μικρές λεπτομέρειες πραγματικά μετράνε. Σε αυτό το μπάνιο μας αρέσει το πώς τα γεωμετρικά σχέδια συνδυάζονται αρμονικά με όλο το υπόλοιπο στιλ και τη χρωματική παλέτα του χώρου.