Οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι το τελευταίο που μας νοιάζει στο γυμναστήριο είναι το πώς θα ντυθούμε και αν θα ταιριάζει η φόρμα με το φανελάκι μας. Οι περισσότεροι από εμάς μάλιστα με το ζόρι βρίσκουμε τη δύναμη να πηγαίνουμε στο γυμναστήριο μετά από μία κουραστική μέρα. Ίσως όμως το ιδανικό outfit να μας δώσει την αυτοπεποίθηση που χρειαζόμαστε και να τονώσει το ηθικό μας.

Ευτυχώς για εμάς, μοντέλα και διασημότητες παγκοσμίως μας χαρίζουν καθημερινά άπλετες εικόνες από το γυμναστήριο. Βέβαια όλες αυτές οι γυναίκες έχουν στη διάθεση τους ολόκληρο προσωπικό που επιμελείται την εμφάνιση τους. Για όλες εμάς όμως που δεν διαθέτουμε αυτή την πολυτέλεια το φτιάξουμε ένα αψεγάδιαστο και ανεπιτήδευτο σπορ look ίσως είναι απαιτητικό.

Vogue
Vogue

Γι’ αυτό το λόγο σου έχουμε ένα απλό τρικ

Επένδυσε σε ένα matching set σύνολο σε κλασσικό μαύρο ή κάποιο έντονο χρώμα που θα ξεχωρίζει. Είναι ο ευκολότερος τρόπος να δείχνεις στυλάτη παρά το γεγονός ότι αφιέρωσες μόνο λίγα λεπτά στο ντύσιμο σου.

Όταν ψωνίζεις για σπορ σετ, ένα αθλητικό σουτιέν με καλή στήριξη είναι πάντα αναγκαίο. Όπως φυσικά και ένα άνετο κολάν. Άμα δε θες να επιλέξεις το κλασσικό μαύρο χρώμα αλλά δεν είσαι και φαν των έντονων αποχρώσεων σου προτείνουμε να επιλέξεις ένα σκούρο μωβ ή ένα σκούρο μπλε. Μην ξεχνάς ότι ο τρόπος που ντύνεσαι επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την διάθεση σου οπότε το σημαντικό είναι πρωτίστως να νιώθεις καλά μέσα στα ρούχα σου.

Παρακάτω μπορείς να πάρεις μερικές ιδέες για matching sets στο γυμναστήριο.:

Nordstrom
Coral.com
Farfetch.com
Nordstrom.com
Nordstrom
Carbon

Δες ακόμα:

Ο τρόπος να χάσεις βάρος είναι η NEAT και όχι οι άπειρες ώρες στο γυμναστήριο ή η δίαιτα


featured image: The Zoe Report